0 oy
684 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok cıvıl cıvıldim özelikle halamla yan yana gelince gülmekten altıma işemem gelirdi ( burda çok ciddiyim çok kahkaha atardık) bir kaç yıldır hiç gülesim yok ciddi ciddi gülemiyorum kahkaha atmayı unuttum hep depresif bir ruh halindeyim hep hayatı sorguluyorum. Neden diye tabikide her şerde bir hayır vardır ama kendimi sorgulamaktan alı koyamıyorum. Sabah uyandığımda hep yorgun uyanıyorum yine mi diye başlıyorum hayata. Yediğim yemekten içtiğim sudan tat alamıyorum günde 2 paket sigara içiyorum. O değil de ben çok eğlenceli çok güler yüzlü çok cıvıl cıvıl bir insandım yemin ederim ki. Kuzenim geçen gün diyor ki eski neşen yok herkes farkında neden böyle oldum? Kendimi yaşlı bir bunak gibi hissediyorum. Sanki gençliğim solmuş gibi. 

8 Cevaplar

+1 oy
(8,041 puan) tarafından
Böyle olmanın bir sebebi olmalı 
tarafından
Eski postlarima bak canım
-Reklam-
0 oy
(8,582 puan) tarafından
Yaşadığın hayat nasıl? Eşinle olan yaşam tarzın ? Bunlar etkiler genelde
tarafından
Eski postlarima bakabilirsin canım hepsi orda var
0 oy
(52,102 puan) tarafından
Bende kahkahasi guzel insanlara ozenirim benim sesli gulmsm komik oluyo☺️
(14,421 puan) tarafından
Ahaha ikbalım sesimde guzel kahkahamda
Şu yalan dunyada çok şey yasadim ama gülmekten hiç vazgecmedim
Ölekmi yani
tarafından
2 yıl oldu kahkaha atmayali
(52,102 puan) tarafından
Patlat bir kahkaha o vakit☺️☺️☺️
0 oy
(14,421 puan) tarafından

Vah kuzum cok mu yiprandin sen

Silkelen kız o ne öyle içindeki çocuk ölmüş senin

Müzik dinle çıstak çıstak kalk kız hadi aaaaa :O

tarafından
Çok aşırı yıprandım sanki her an her şey bitecek gibi hissediyorum hep ileriyi düşünüyorum acaba sonum olacak mı diye eşimle
(14,421 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canim ferahliklar versin sana
0 oy
tarafından
Bende öyleyim sadece büyük ablamla bir araya geldiğimizde gülmekten çenemiz ağrır sadece babam bile fark etmiş yüzüme demedi de anneme demiş bu kızda bir hal var benim neşeli cıvıl cıvıl kızım gitmiş mendebur biri gelmiş yerine diye baya üzülmüş ama ne yapam hayatın gerçekleri insani biraz daha durgun bir hale getiriyor geçim derdi çocuk derdi eş ile sıkıntılar derken insan yoruluyor 
tarafından
Evet sanırım bende o yüzden böyle oldum geçim derdi yok ama hayat beni çok yordu
0 oy
(30 puan) tarafından

canim eski postlarina bakmadim ama bende evlendigimden beri oyle oldum benimde ablam gelmisti dogumda yanima o soyledi sen hic boyle degildin ne oldu sana diye.. benim esim agirbasli onla dura dura bende kocakari gibi oldum sanirim cozümu ola  soylesin suravikta bekleyeyim bende esime de diyorum sen emekliler gibisin hic eglenceli degilsin falan diye napim ergen gibi mo olayim diyor ona da bisey diyemiyorum yapisi boyle benide karartti icimi de :D

0 oy
tarafından
Surekli hizmetçi gibisin kendine değer vermiyorsun dünya malı değil mi ya ye iç gez
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Bir doktor yardımı almaniz gerekiyor

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,540 göst.
16 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde .._ (1,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.