0 oy
1,560 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,270 puan) tarafından
Kızlar benim büyük oğlum erken doğdu bi buçuk kilo biay kuvezde kaldı orda biberona alıştı sütüm olduğu halde ne yaptıysam emmedi zamanla çekildi sütüm ben çok üzüldüm günlerce ağladım neyse  bebeğim 5 aylık oldu memlekete gittik eşim çalışıyordu o gelemedi beni gönderdiğinde bi ay için 3 milyar para verdi bebeğin maması ilacı bezi vs ihtiyaçları için b3n kaç kere mama almak istedim ama kayinpederim kesinlikle iz8n vermesi kendi aldı aptamil kutusuna o zamanlar 150 lira veriyordu 2 3 kutu aldı bi gün oturuyorduk o gün kaynımla beraber almışlardı neyse bi baktım kaynım konuyu açtı mamalar çok pahalı bi kutusu 150 lira şimdiki kadınlar rahata alışmış bileerek anne sütü vermiyorlar doktorlarda para için mama verin diyorlar eskiden herkes inek sütü verirdi dedi içime attım çok üzüldüm dilerim rabbimden seninde evladın bi damla sute muhtaçolsun inek sütü bile eline geçmesin dedim  geçenlerde onun bebegi doğdu doğana kadar herşey yolundaydı birden kuveze aldılar annesi üzüntü mü yaptı ne sütü hiç bi şekilde gelmiyor denemediği yemediği içmedi şey kalmadı göğüs ucu ıslanmıyor bile kuvezde mama istemişler babası çalışmıyor mama bile alamıyor kayınpederimr almış bide eşim para varmış almaları için bugün çok ağladım yarabbi ben beddua mı geri alıyorum lütfen sütü olsun dedim çünkü o küçük bebeğe acıdım bi saat önce kayananam aradı akşamdan beri sütü azar azar kendi kendine gelmeye başladı dedi allahım nasıl sevindim sevinçten havalara uçacaktım benim bebeğim olsa anca o kadar sevinirim rabbim bu ramazan günü herkese kalbine ve niyetine göre versin 

30 Cevaplar

0 oy
(1,571 puan) tarafından
Nasil böyle beddualar ediyorsunuz adam yakmış canini kucuk sabinin sucu ne 
(1,270 puan) tarafından
Onunda canı yansın istedim ama çokta pişman oldum
-Reklam-
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Daha hiç dünyaya gelmemiş bı bebek için beddua etmeniz hiç güzel olmamış ama çok şükür ki Rabb'im bedduanızı kabul etmemiş 
(1,270 puan) tarafından
Çok şükür
0 oy
(110 puan) tarafından
Bebeğin ne günahı var ?
(1,270 puan) tarafından
Aynen sadece babası dengesizce binle etti diye o an icim yandı ve istemeden ağzımdan cikti
0 oy
(3,130 puan) tarafından
Ben sok suan 

Sen bir bebek böyle oldu diye seviniyorsun pes 
(1,270 puan) tarafından
Ya hiç sorma şuan göbek atıyorum yorum yapmak için yorum yapma başı kadar sonunuda okusaydın postun şuan bu yorumu yapmazdın
0 oy
tarafından
Canm bu isler bedduayla olacak is degil. Kaynin senin ahını almış cok üzmüş. Rabbim de böyle uygun görmüş. Yine kadının sütü gelmiş ya şükür. 2 senelik evliydim 2 düşüğüm oldu yakin bi arkadaşım dugunu vardi. Bi hamile kalamadin ben sizden once cocuk yapcam diyordu bide bunu esimin yannda söyledi cok üzülmüştük. 3 senedir evli 1 tane düşüğü var şuan tüp bebek deniyolar. Beddua etmedim ama o üzülmemizi Allah biliyor.
(1,270 puan) tarafından
Nasıl dengesiz Insanlar var böyle konuşanları allah bildiği gibi yapsın
tarafından
Allah'ım hepimizi hayırlı iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın :)
(1,270 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(10,401 puan) tarafından
Bence beduuaniz tutmadı kınadı yaşadı benimde bir uzak akrabam kuzenin kızı olmuştu erkek adamın erkek oglu olur dedi sonra oda evlendi 2 tane kızı oldu  
(1,270 puan) tarafından
Dengesiz hadi çıksın erkek çocuk yapsın hani cok erkek ya
(10,401 puan) tarafından
Aynen öyle mide bulandırıcı insanlar çok
0 oy
(688 puan) tarafından
Rabbim senin gibilerinin bedduasını kabul etmesin inşalla yazık çocuklardan çıkıyor.bedduan tuttu diye kendini iyi kül mu sandın yazık bide annesin.
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Her sözü neden bu kadar önemsiyoruz belki adam o an boşluğuna geldi,laf olsun diye konuştu ki söylediklerini genelde konuşur herkes gülüp geçseydin ne olurdu. 

Senin bedduanin tutup tutmadiğini bilemem de bazen bazi ortamları idare etmek huzurlu kılar insani
0 oy
(851 puan) tarafından
O an kızgınlıkla bir gaflete düşmüş beddua etmişsin yapmaman gerekirdi lakin insan beşer elbet şaşar demis alimler kuzum ...netice olarak bedduam için çok pişmanlık duymuş ve bedduanı duaya çevirmişsin rabbim de seni affetmiş ki duan kabul olmuş..bosver garip yorumları sen .

Kim olursa olsun ne yaparsa yapsın beddua etme Allaha havale ettin mi sana yaşatılanin aynısını yaşatır rabbim ...KINADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZSİN 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
O an li kırgınlığıni anlayabiliyorum bende ilk oğlumu emziremedim kaynanam hep laf söylerdi çok üzülürdüm kim bebegi ile bağ kurup emzirmek istemezki sonuc olarak hatanı anlamışsın . Rabbım sağlık versin herkese 

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 894 göst.
26 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Merve0032 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 696 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 232 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde noluyokk (310 puan) tarafından soruldu

414,059 soru

12,461,994 cevap

46,760 kullanıcı