0 oy
143 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar ramazanın ilk haftası annemler vardı ikinci haftasıda kayınvalidemlerde yedik hep. Yani iki hafta dolu dolu yedik. Hafta sonu şöyle güzel bir yey yapmak istiyorum çok ağır olmayan çorba ana yemek gibi ne yapsam sizce kızlar 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Esım ıste olacak ama kardesım gelecek ıftara kalabılır o kalmazsa da yemegımı alıp komsuma gitmeyi dusunuyorum :D tek ıftar hıc sevmıyorum 

ıspanaklı besamel sos uzerıne kıymalı bulgurlu köfte yapıp hafıf yagda sosluyosun efsane bır lezzeti var adı ne bılmıyorum youtubda görmustum :D

tarafından
Hmm teşekkür ederim canım bakacağım :D evet bende tekken hiç yemek yiyemiyorum maalesef ya bir lokma geçmez boğazımdan çok kötü bir şey :D
tarafından
yemeye yerım de normalde ıftar kalabalık guzel oluyor ya :)
tarafından
Tabi canım. Hatta normal günde ki yemek bile kalabalık güzel oluyor :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla kuzu ramazanın başından beri tek çeşit yapıyorm dün pırasa salata yaptm mesela bugğnde aynu yemekten kaldı onu yicez çok ziyan oluyo canm bizde 3 çeşit yaptığımda 

Patlıcan çorbası 

Fırında tavuk patates , orman kebabı , tavuk sote , arap kebabı 

Pirnç pilavı 

Kadayflı muallebi 

Bınlardan yapbilirsn 
tarafından
Kesinlikle tek yemek o kadar iyi ki. Başından beri hep çeşit çeşit yaptılar çok ağır ğeldi ve yemekler kaldı hep. Tariflerin için teşekkür ederim deneyeceğim :)

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 338 göst.
0 oy
13 cevap 377 göst.
+4 oy
39 cevap 2,747 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (9,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 726 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,506,731 soru

24,595,640 cevap

363,289 kullanıcı

...