0 oy
87 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,831 puan) tarafından
Hanımlar kızım 10 aylık. Bu sabah birden burnu akmaya başladı. Saat 05.30 dan beri de huysuz burnu tıkalı çekiyorum deniz suyuyla ama pek etki etmiyor hava vereceğim şimdi. Ateşi vs yok. Acaba diyorum çocukta Bahar alerjisi mı var? Bebesinde alerji olanlar nasıl anladınız biraz bilgi verir misiniz 

4 Cevaplar

0 oy
(14,488 puan) tarafından
Gebeyken allerjik rinit oluyorum 9 ay burnum tıkalı geziyorum ve bebeklerimde de var şuan.

Sabahları peşpeşe hapşırık krizleri 

Biranda burun akmalari
(1,831 puan) tarafından
Ya kızımda öyle oldu. Sürekli eli gözlerinde kipkirmizi oldu gözleri ve ilk defa böyle hapşırma burun akıntısı oldu. Daha önce çok hastalandı ama böyle değildi. Sağlık ocağına mı goturmeliyim alerji doktoruna mı sizce
(14,488 puan) tarafından
Çocuk doktoruna gotur o oraya kayıt açar sana. Yoksa allerji boluminden randevu zor :/
(1,831 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun :)
(14,488 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum
-Reklam-
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Tekrar tekrar hasta oluyordu. Burnu akıp öksürük başlıyordu. Gözlerini kırpıştırıp duruyordu. Burun ve göz kasinmasi oluyordu. İki tane çok iyi çocuk doktoruna götürdüm ikisi de alerjik dedi. Benim de alerjik rinitim var zaten
(1,831 puan) tarafından
Sağlık ocağına götürsem bir şey yaparlar mı acaba illa alerji doktoruna mı gitmeliyim
(2,493 puan) tarafından
Çocuk doktoruna götürdüm ben. O kandan bakacağım dedi. Eğer gerek görürse başka doktora yönlendirir
(1,831 puan) tarafından
Randevu alıp gideyim en iyisi çok teşekkür ederim :) geçmiş olsun size de
(2,493 puan) tarafından
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun :)
0 oy
tarafından
Yok yok degıl benım kızda 3 gun onve aynı sekılde oldu salgın varmıs ılac verdıler yenı toparladı
(1,831 puan) tarafından
Ya inşallah değildir. Çok hapşırmaya başladı eli sürekli gözlerinde ve felaket bir burun akıntısı var ya..
tarafından
Alerjı olmasında salgın olsun ben alerjıyım ınan geberıyorum dişim sısıyor nefes alamıyorum
(1,831 puan) tarafından
İnşallah salgindir ya. Köy hayatını çok severim her sene iki defa köye muhakkak giderim kızımın da böyle büyümesini çok isterim. Alerjikse sorun olur onun için. Çok geçmiş olsun size de
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Bahar alerjisi bende de var çok fena bişey burun akıntısı hapşırık tıkanıklık ayyy 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Seherl (876 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
26 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
26 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 82 göst.
12 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YasirR (2 puan) tarafından soruldu

410,761 soru

12,360,080 cevap

41,415 kullanıcı

Kategoriler

...