+1 oy
1,411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Esinizle bu durumda sözü geçmeyenler ben hep ilk oraya gidiyorum bunun dinle de bir ilgisi var mı ilk onlara mi gidilmeli gitmezsem huzursuzluk çıkıyor siz nasıl yapıyorsunuz

44 Cevaplar

0 oy
(9,195 puan) tarafından
babamda araba var onun ıcın ıpler onun elinde 
-Reklam-
0 oy
(1,024 puan) tarafından
4 sene ailesine yakın oturduk dolayısıyla önce onlara gider biraz oturur gelir annemlerde kalırdık çünkü dayımları falan gezerdik şimdi annem yanımda zaten o yüzden canım ne zaman isterse giderim hiçte sorun etmedik onlarda aile bağları kopuk birazda
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Evet canım yani ilk kaynanam gül de oluru sonra annemlere giderim yafa bazen gidemem mesela bu bayramda godemiycem düğün var diye diğer bayramda fa kaynanam. Gülün kayısıları var ozamanda iş oluyor yine godemiycem bayramdan ya önce yada somra  yani çok ta sknti etmiymrm
0 oy
(2,533 puan) tarafından
Bunun ne önemi var neden böyle küçük şeyler için eşle kavga edilir ki. Benim kayinvalidem annemden yaşça büyük elbette ilk ona gideceğiz küçük olsa da ona gideriz ben artık onların gelini oldum kii annem de öyle olmasını ister eşim razı olduğu sürece Rabbim benden razı olacak neden böyle küçük şeylerle eşimin Rabbimin razılığını almak varken kavga edelim.

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 790 göst.
0 oy
38 cevap 1,055 göst.
17 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 807 göst.
0 oy
37 cevap 1,737 göst.

Kategoriler

1,438,982 soru

23,658,208 cevap

308,843 kullanıcı

...