Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Ben mi abartiyorum bilmiyorum ama eşime öfkeliyim
+1
oy
962
göst.
17 Nisan 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Esha
(
571
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar esimi izmirde kuzeni var evli cocuklari olan bir kadin.Henuz yuz yuze gelmedik ama rahat bir kadin.Biz ilk evlendigimizde balayindayken bunlar konusurken lavbali bir sekilde konusmustu biseyler sordu hatirlamiyorum smdi ama bana gore bir kadin ve erkegin siniri olmasi gereken konuydu .o gunden beri o kadini hic sevmiyorum.tabi esim abla abla desede onada diyorum buna musade eden sensin.Velhasil esim izmire gitti ev meselemiz vardi resmi isler isin.gitmeden yanina ne gecelik ne yedek kiyafet aldi .Ben gotur dedim dedim dinlemedi.onlarda kalacakti.o yuzden sinirlendim geceligini goturmedin nasil yatacaksin diye .oda ic camasirlariyla uyumayi sever afedersiniz terleyen bir insan.Iside uzadi birkac gun daha.
Orda kalacak ve oglene kadar yatmis beyimiz enistesi evde yok.abla desede bir bayanla aksama kadar napacaksin evde cik gez onuda yapmıyor. Bugun oturdjm agladim sinirden.oructa tutmamis neymis yorulmus.yani abartiyormuyum ama kiskanc bir insan olsamda kuzen dahi olsa erkek ve kadinim sinirlari olmasi gerektigine inanan biriyim.Ha kimseyede guvenmem asla insan beşeer şasar maalesef.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
30
Cevaplar
+3
oy
17 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bence burda tek yanlış eşinin iç çamaşırı ile yatması onun dışında bi sorun göremedim ben akrabamızı da misafir edemicek miyiz canım şahsen benim kuzenim gelse kalsa sabah uyanınca pijamaları değiştiririm güne başlarım kuzenimde uyanınca gelir kahvaltı yaparız canım illa kötü bişey mi olucak herkes öyle yazmış ama gaza gelme bence ben yanlış bişey göremedim tabi eşine güvenmezsin onu bilemem
17 Nisan 2022
hayal14
(
2,109
puan)
tarafından
yorumlandı
Burda yanlis ve dinen de yasak olan kadının kocası ise gittigi halde adamın evde kalmaya devam etmesi. Bkz: Halvet
17 Nisan 2022
Esha
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet bende bunu yanlis buluyorum zaten ama geo gor ki anlatsam o benim ablam sen ne dusunuyorsun diye ben suçlu olurum.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
17 Nisan 2022
Canan123
(
4,658
puan)
tarafından
cevaplandı
Kıskançlık değil bu kim olsa senin gibi düşünür haklısın sen neden gitmedin insan oğlu çiğ süt emmiş
17 Nisan 2022
Esha
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Hamileyim ve kucuk kizim var canim.esimde cuma gunu icin gitmisti.resmi is olunca pztsiye uzamis mevzu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
17 Nisan 2022
Kumsal1
(
3,463
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence burda yorum yapanlar kuzenleriyle uzak büyümüş insanlar, biz hep birlikte büyüdük ve ben bişey göremedim burda, iç çamaşırı ile yatması yanlış tabiki ama kadında adamın yattığı odaya gircek değil sonuçta, kuzen bu yaaa kuzen bi nevi kardeş
17 Nisan 2022
__Deniz__
(
2,220
puan)
tarafından
yorumlandı
O değilde gece lavobaya kalksa falan yani nasıl gidecek olacak iş değil yani başkasının evinde ki kendi evinde bile iç camasiri ile yatması iyi değil ki 2 yasinda kızı varmış sonuçta babasını iç çamaşırı ile görür yanlışlıkla bence hoş değil ,kuzenlerle bende kardeş gibi büyüdüm eşimde bilir evinde kalsam birşey demez ama o kadarda rahat yatmazsin yani
17 Nisan 2022
Esha
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Gece giywcek birsey vermisler evet ama benim koca bunu dusunmeli yanina almaliydi zaten sonucta misafirlige gidiyorsun edep denen birsey var .ben o kadini sevmedigimi söylediğim halde bana guluyo geciyor sadece ciddiye almiyor bile .
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
dgl kuzenin insan annesinin evinde bile ic camasiriyla uyumaz seninkininde kuzenin kocasinin da genisligi carsamba ovasi mubarek
17 Nisan 2022
Esha
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet ya kayinvalidemde dedi gotur biseyler onada hayir dedi.sonra kayinvalidem dedi verirler ona giyecek gece diye.bugun gordum goruntulu aradi kizimi gormek isin ustinde gecelik vardi.ama konusmadim ben teledonu kapatincada hungur hüngür agladim
17 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
kiz pijama de ne geceligi geceligi kadinlar giyer : d demek kuzenin kocasinkini giymis : D
17 Nisan 2022
Esha
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Ha gecelik ha pijama anam ne farkeder :)) galiba oyle olmus
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
_Ada_
(
4,088
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen neden gitmedin ki
17 Nisan 2022
Esha
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Hamileyim ve kizim var zaten kucuk.esim birgun isini halledip gelecekti resmi is olunca arayada hafsonu girdi pazpazartesiye kalmiş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Valla burada hem kocan, hem kuzeni, hem kadının kocası acayip geniş bir davranış göstermiş. Erkek kuzenim gelecek ve eşim beni onunla tek bırakacak adam don atlet yatacak. Valla sabahın köründe kaldırır ise bile götürür herifi. Götürmezse de kendiyle evden çıkarır yada evde kalır . Kardeş değil bu. Kime ne diyeceğimi bilemedim. Mahrem denen olaydan haberleri yok sanırım. Elinden ne geliyorsa yap. Acil ve net.
17 Nisan 2022
Esha
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Dun mesaj attim gece yatmadan cıbıl cıbil yatma diye tenezzul edip cevap bile vermesi bana.bugun gunduzde goruntulu aradi kziimi ustunde gecelik vardi vermisler.ama ne gerek vardi bunlari yasamaya veya yasatmaya degilmi goturseydi.ve hala o kadinla kocasi yokken evde aksama kadar durdu bugun.yarinda duracak muhtemelen .bende evde agla agla.soylesem benim derdim var ne icin geldim buraya sen ne diyorsun bana der
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
Esmer anaa
(
988
puan)
tarafından
cevaplandı
Insallah yanlıs bıseg olmamıştır
17 Nisan 2022
Esha
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Olursa asla asla affetmem zaten .esim cok iyi bilir bunu ki biz severek evlendik cok badirelee atlattik .sirf bunun icin bile biraz oturup dusunse hareket etse ah. Ama rabbim yanlisi varsa bir sekilde goatersin bana insallah :(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
Rose98
(
7,785
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen niye gitmedin?
Diger konuda kuzenin esi de genismis. Benim erkek kuzenim gelip kalmaz inan esimi gectim o kizar bana babam bile agzima sicarlar ha karısıyla vs gelse o zmn sorun yok gelir kalir yerler icerler amenna ama tek gelip kalcak esimde olmicak bize ters.
17 Nisan 2022
Esha
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Hamileyim ve kucuk kizim var canim. Ya kalabilir birsey diyemem ama samimiyetleride aşiri var diyemem.birde onlarda adet zaten kim gelse evde agirlanir yani.ama tani erkek kuzende olsa yatsa bile gunduz gider aksama enistesi ile gelir eve degilmi
17 Nisan 2022
Rose98
(
7,785
puan)
tarafından
yorumlandı
Erkek kuzenim gelip bizde kalmaz.
Ola ki kaldi esim yoksa kalmaz once o sorulur.
Ola ki acil isi var esimle cikar evden onunla gelir en erken gelecegi esimden 5 dk oncesidir.
Hamile ol cocugun olsun nolcak ki o sekilde millet ulke degistiriyo.
17 Nisan 2022
Esha
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Ikiz hamileyim ve suan agirlastim hanimefendi ben kalkip ayakta 10 dakika zor duruyorum onca yolu cocugumla gitmek olurum bej dogururum yani.kizimda bana bagli zaten surekli bana eziyet eder babasinada cok gitmez .mecburiyetten gitti esimde zaten.otobus paralari deseniz uçmuş.
Esi evdeyken zaten yatiyor esimde ama sorun şu ki en azindan gunduz onunla gidip gelebilirdi eve o hatayi kabul etmez işte. Soylesen ben sucluyum,ben kiskancim sen ne diyorsuna donuyor iş.
17 Nisan 2022
Rose98
(
7,785
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya esin haksiz bu konuda haftasonu olsa bile git gez. İkiz gebelikse zordur tabi hamile halinle keske su stresi yasatmasa sana duzgunce konusup gerekeni yapip guven verse
17 Nisan 2022
Esha
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet onu dahi düşünmüyor zaten hassas donemimdeyim .Beni normalde dusunur ama ince fikirli degil yani.pijama alip gitmemesi hata zaten başta.Onu gectik hadu giymia vermisler gece.Ama sabah kalk git dolas arkadaslari var izmirde yasadi daha once .Der ki kesin oruc zaten millet evinde der kesin. Birde dun oruc tutmamis neymis bir gün evvel belediye falan filan derken aksama kadar dolasti gercekten ama yorulmuşmuş kalkamamis.Yiyip yatsaydin.icinde yok demekki dedim bende. Yani anlatamam cocuklarima bisey olacak diye korkuyorum gozumde yaş surekli tutamiyorum kendimi duygusalimda zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
Bsrdrk
(
1,554
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu kadar rahatlık olamaz yaaa eşinde kuzenide kuzenin kocasida bı hayli genismis onu geçtim donla yatmak neymiş bu zamanda anana babana hicbiseeye guvenmicen kimin eli kimin cebinde belli deggil
17 Nisan 2022
Esha
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Gecelik vermisler bugun goruntulu aradiginda gördüm ustunde.ama sormadim bile.kiziyla konustu .telefonu kapatinca ben zaten agladim zoruma gitti
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
1...bm
(
143
puan)
tarafından
cevaplandı
Vallahi başkası olsaydı şimdiye ortalığı ayağa kaldırmıştı sen yine sinirlerine hakim olmuşsun
17 Nisan 2022
Esha
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben soylesem bunlari emin ol kafam kazan fbi benim derdim ne senin derdin ne der .ama kadin yapsa boyle bisey ondan kotusu olmaz ahlaksızı işte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
Mekace
(
1,563
puan)
tarafından
cevaplandı
İnşaallah yanlış birşeyler olmamıştir yorumları okudum cuma gününden keşke göndermeseydin pazartesi günü gitseydi daha iyi olurdu bence sinirden aglamk yerine ara görüntülü açık kalsin bı 5-10 dakka kapat iki saat yine devam et ben olsam öyle yapardım
17 Nisan 2022
Esha
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
Olmadigini umit ediyorum ne diyebilirim ki:(
Esim mesaji yqda aramayi cok seven biri degildi her zmam icin.Kizimla goruntulu konusmak icin aradiginda ben zaten tavirliydim bana diyor ki oruc rutmadigim icin tavir yapiyor abla diyor kuzenine. Kiziyla konustu .telefonu kpatti ama soneasinda insam bir donmez mi ya neyon var sen ne kizdin ettin diye asla aramadi beni hala.o kadar gururuma dokunuyor ki suan yine agliyorum tutamiyorum kendimi .Eviniz batsin diyecegim gercekten .benim icin ev degil ahlak önemli once
17 Nisan 2022
Mekace
(
1,563
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım canım valla ne diyecem bilemedim şuan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
Kralice177
(
481
puan)
tarafından
cevaplandı
Hiç normal değil
17 Nisan 2022
Esha
(
571
puan)
tarafından
yorumlandı
:(kesinlikle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
Ipek41
(
7,375
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen abartmıyorsun baya ortada kıskanılacak hatta ortalığı ayağa kaldıracak mesele var bence sen sakın bile kalmışsın kuzen karısı olmadan gelip kalamaz eşimde gidip kalamaz ben olmadan kafasına gorede yatamaz o evde nasil isterse yatar kuzenin kocası eşini bekleyip beraber çıkmalıydı ikisinin evde kalması doğru değil her ne olursa olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Abartmıyosun canim sende al eve kuzenini don atlet yatir bakalim ne oluyo tövbe estağfurullah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
seni ne.dinliyor ne anliyor arayip sormam ne hali varsa gorsun.abla kardeslermjs ne de olsa öyle diyormuş.değiştiremeyecek sen stres yapip.kendine çocuklarına zarar verme.sen kiskandikca daha çok yapar.kahrından Olsen umursamayacak.insan karimin akli karışmasın yanima pijama alayim bari der.yok beyimuz keyfe keder.esimden biliyorum degmez.ona ayiracagin bir dakikayi çocuğunu öpmeye ayir daha faydalı :))
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
hayal14
(
2,109
puan)
tarafından
cevaplandı
Gözünü seveyim İslam'ın.. İnsanı tanıyıp kıskançlığa da nefse de ne güzel çözümler sunulmuş... Denmiş ki bir kadın ve erkek kapalı bir ortamda baş başa KALAMAZ. Yani iç çamaşırı ile yatmasına bir şey diyemem de ne işin var senin evli kadınla kocası gittikten sonra aynı evde. Haklısın valla ne diyim bana da çok ters böyle şeyler.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
gamzeozbk58
(
1,831
puan)
tarafından
cevaplandı
Şimdi düşünüyorum. Kendimden yaşça küçük erkek kuzenim gelse evde tek kalırım eşim bir şey demez. Yaşça büyük kuzenim gelse yine tek kalırım bir şey demez ama çıplak yatması olmaz. Velev ki ikimiz de aynı anda tuvalete kalktık ne olacak o zaman. Buna müsaade etmem gecelik veririm evime gelene.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bana göre yanls ateşle barut yan yana olmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
ikbal
(
51,985
puan)
tarafından
cevaplandı
yani donla uyuyabilirde gece wc kalkmasi gerekir bisey olur yaninda pijama bulunsaymis iyimis o uyurken kadinda odaya girmez heralde esinde donla odadan cikmaz diye düşünüyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Nisan 2022
Annemnerdeeee
(
1,856
puan)
tarafından
cevaplandı
Oruç tutmamasi ilginç ayrıca kimse kusura bakmasın kuzen kardeş demek değil nikah da düşüyor burda suç kuzeninin kocasinda nasıl geniş ki evde yalnız birakmie ise gitmiş ayrıca hadi gitti yedi yirmidort evde ne işi var hani işleri uzamisti dışarıya çıkıp işlerini neden halletmiyor oruç da değil İslam dinine göre evde bir kadın bir erkek yalnız kalınca aralarına şeytan girer
Ama kendimi eşinin kuzeninin yerine koysam ben mesela acayip namuslu biriyim asla ama asla kötü gözle bakmaz kardeşim gibi görürdüm
Ama ben de nikah düşen bir adamla aynı çatı altında kalmazdim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0