Eşimin ortağınin karısıyla biz arkadaşız zaten o şekilde tanıştık eşimle kızlar esim cuma günü esim bana seni onlara götürim dedi bende egerki dsari cikmiycam şam evde otururum daha iyi dedim gülerek takıldı bana ne dışarısı sonra sabah 8 de kalktım 3 buçuk yaşında oğlum var onuda aldık gittik aksam oldu saat 8 eşimin ortağı karısını aradı yemek yapin yiyelim çaya gidelim kadında ben oradayım market uzak ta diye hiç gidemedi beni bırakıp hamileyim dik yokuşunda çıkamam diye yapicak bir şey de yok galiba kendisi çalışıyor hafta sonu evde oğlu falan var kadın da baya bozuldu sen bana yemek yap demedin ben hazırlıksız yakaladım zaten çayı evdede içiyoruz o zmn neden dsari çıkalım diye haklı olarak bende bozuldum yani dsari cikartmiycaksan niye sabahın 8 de kadının evine gidiyoruz bu arada esim seraci Ekim zamani istedikleri zaman istediği saatte çıkıyorlar bende aradım esimi tavırlı Bnde dedimki gel eve gidelim yolda ben surat astım haklı olarak çocuk durmadı sürekli ağladı zaten Bi sayıyor seni dsari çıkarmak zorundayım essek gibi çalışıyorum benim onu Altan amam lazımmis baya saydı ben evde yatigormusum bende ne çok şey biriktimissin içinde dedim ve küstüm bugünde yazdım sen beni üzüyorsun seninle uzun zaman konuşmak istemiyorum