0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde (240 puan) tarafından
İyi akşamlar herkese. 5 buçuk senedir evliyim bi kızımız var 1 yaşında. Ben yaşadığim hayattan mutlu değilim ve yaşadiğim yerden de. Önceden büyük sehirde yaşıyoduk. Eşimin ve ailesinin zoruyla küçücük köy gibi bbi yere taşındk.2 bucuk senedir BurdayiZ. Bişeyler eksik hayatimda ailemi arkadaşlarimi cok özlüyorum burda gitcek bi kapim bile yok . Eşimin ailesiylede cok sorunlar yaşadik görmek bile istemiyorum. Eşim ailesini görüyor arkadaşlarini görüyor ben mal gibi kalıyorum. Bayramda ailemin yanına tatile diye gidip bir daha buraya dönmemeyi düşünüyorum kıızmıda alıp :( 

9 Cevaplar

0 oy
(22,060 puan) tarafından
Ne Dicemi bilemedim ay haklisin bi yonden
(240 puan) tarafından
Buraya sıkışıp kalmişim da ömür boyu kurtulamıcakmiş gibi bi his
-Reklam-
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Ayyyyyy resmen hissettim
(240 puan) tarafından
O kadar cok bunalıyorum ki anlatamamm
(2,746 puan) tarafından
Okurken çok iyi empati yaptım. Ne desem bilemedim. O kadar haklısın ki. Hakkında hayırlısı olsun
(240 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :(
0 oy
(15,879 puan) tarafından
Eşinle sorunlarini konuşup çözüm bulmayi dene son çare olarak dönmemeyi düşün. Sadece evde sıkılıyorum diye boşanmak istemiyorsundur heralde. 
(240 puan) tarafından
Eşimle defalarca konustuk bu konuyu. Nuh dio peygamber demiyo. Artk böyle hayatımız aliş diyo hiç orta yol yok. Ben en başından istemedim taşınmak kurulu düzenimi bozmak istemedim yalvardim ağladim gitmeyelim diye. Beyefendi valizini topladı gitti. Ben evi ayarlayip sonra seni alcam dye. Hep ailesinin baskısı bunlar. Kaç saatlik yoldan kalktık geldik. Çok sabrettim dayanamıyorum artk boşanmak deil derdim ikimizinde mutlu olacagi br yer ve hayat
(15,879 puan) tarafından
Iş durumu sorun oluyorsa karninizin doyduğu yerde yaşamaniz en doğrusu. Büyük şehirde kira derdi var. Ev bulmak zor. Karşılıklı anlayiş olmazsa evlilik yürümez.
(240 puan) tarafından
Burda da kira veriyoruz. Burası turistik bi yer. Önceki oturudumuz yer ucuzdu kira filan. Burda Hersey Cook pahali. İşimiz gücümüz hep yerindeydi ama müsaade etmediler ailesi
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Eşinle konuş mutlu olmadığını söyle belki taşınmaya ikna edersin
(240 puan) tarafından
O kadar çok konustuk tartiştik ki ama hiç bi yere varamıyoruz. Burda mutsuz oldugumu görüyor biliyo ama böyle bundan sonraki hayatımız diyor. Hiç sıcak değil taşınmaya ailesinden kopmaz o
0 oy
tarafından
Canım benimde burda kimsem yok hatta komşum bile yok ama yapacak bir şey yok seni çok iyi anlıyorum ama ne diyeyim bilemedim hakkında hayırlısı olsun inşallah 
(240 puan) tarafından
Amin canim sağol hepiniz için hayırlı olsun Hersey
0 oy
(20,658 puan) tarafından
Eşin gelmez mi seninle
(240 puan) tarafından
Gelmez hayatta. O cok mutlu burda
(20,658 puan) tarafından
:( ya üzüldüm hayırlısı olsun
(240 puan) tarafından
İnşallah Sağolasın
0 oy
tarafından
Bende beş yıllık evliyim hatta bugün evlilik yıldönümü eşimle iki gündür küsüz kutlamadı şehir dışında. Ailesiyle 10 dk mesafede oturuyorum.ömür boyu bunlara nasıl katlanıcam eşimlede mutlu değiliyiz umudum da kalmadı bu ara kafam iyice karışık seni o kdar iyi anlıyorum ki
(240 puan) tarafından
Evet beni en iyi sen anlarsın o zman. :(  ömür boyu burda yaşamak beni cok korkutuyo. Bazen Hersey herkes katlanılmaz oluyo. Nasil oluyo da bnm yaşıcağim hayatı eşimin ailesi karar veriyo çıdırcam ya
tarafından
Çünkü eşlerimizin işine geliyo hiç annelerinin eteğinden ayrılmak istemiyorlar bide severek evlendim ne salağım
(240 puan) tarafından
Bnde severek evlendim ama işte... Dediğin gibi annelerinden ayrilmak istemiyolar bzim de var anamiz babamız ama illede tutturmuyoruz. Bazen diyorum keske hiç evlenmeseydim
tarafından
Ben hep keşke diyorum anası evliliğimin içine etti
0 oy
tarafından
Canım benim çok üzüldüm adına Rabbim yardımcın olsun yalnızlık çok çok zor
(240 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım cok sağolll
0 oy
(135,777 puan) tarafından
esinle konussan belki ikna edersin
(240 puan) tarafından
Cok konuştuk bu konu üzerine ama eşim bi daha taşınmam diyo ailesi arkadaşlari burda. Kendini burda mutlu güçlü hissediyormuş

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 578 göst.
13 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 380 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
14 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu

411,883 soru

12,399,393 cevap

44,356 kullanıcı

Kategoriler

...