0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde (110 puan) tarafından
Kizlar dün akşam ne yaşadığımi bilen bilir. Çok büyük kavga ettim aylar sonra. Bana ****** git dedi benimde ağrıma gitti. Saçma sapan bı olay yüzünden haklı olduğum halde bana bunu söyledi. 

Tamam dedim kapattım telefonu.

Bütün eşyalarımı topladım kızımın esyalarini da topladım kırık parmakla :) canım o kadar yanıyordu ki gözüm hicbisey görmedi artık. Sonra işten erken çıkıp geldi. Evde bir dünya yine kavga. Sonra çıkarttım yüzüğü al dedim. Sonra başladı ağlamaya. Ve beni kızımla sinadi. Sen manyaksin delirdin artık bu çocuğu sana vermem. Bilmem ne. Deli derim onu derim bunu derim oho neler neler. O an gözüm öyle bi donduki gittim bıçağı aldım bak dedim bunu görüyor musun eceline susadiysan bu çocuğu alırsın benden dedim. Ne seni sağ bırakırım ne de aileni dedim. Bu çocuğu ben doğurdum ben sen nasıl benden alabiliyorsun bu çocuğu . Sonra özür diledi. Ağladı felan baktı ki ciddiyim gidicem. Çünkü ne var ne yok topladım herşeyi. Ve bana söz verdi bidaha aynı şey yasanmiycagina dair. TM dedim affettim ama tekrar aynı şeyi yaşar mıyım yaşamaz miyim bilemiyorum. Eşim kolay kolay ağlayan bı adam değil. Ben yüzüğü ilk defa çıkardım parmağımdan ciddi olduğunu görünce başladı ağlamaya işte. Şimdide topladigim bütün kıyafetleri yerleştiriyorum. Parmağımda kırılmış bu arada incilme yok bildiğiniz yerinden çıkartmışim çok canım aciyo. Ve bu kadar eşyayı nasıl dizicem hiç bilmiyorum . 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Erkekler değişmez maalesef bir süre sonra yine tekrarlar aynı şeyleri inşallah olmaz ama geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Canım bebek varken böyle kavgalar etmeyin yazık bebeğe insanız Çok ağır şeyler yaşıyoruz yeri geliyor ama bebeğin var artık ona göre hareket et 
(110 puan) tarafından
Bebek uyuyordu odada canım. Ona ben bişey yansıtmak. O sesini yukselttikce ben ağzını kapadım çocuk yatiyo diye. Çocuğun biseyden haberi yok yani
(1,154 puan) tarafından
Erkekler değişmez inşallah mutlu olursun hep :(
0 oy
tarafından
Yaşarsın daha çok bence 
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Köp.ek bo k yemekten vazgecmez derler ama inşallah bi daha yasamazsiniz aynı şeyleri rabbim yuvanıza huzur versin
tarafından
Benim esimin dukkanindada cok iciyorlar ama esim sukur nefret eder öyle seylerden
(110 puan) tarafından
Yani hallice. Kafa bulandiriyo ve sürekli eşimi ariyo. Ben açmıştım telefonu terslemistim aramiycaksin benim kocamı evli barkli adamı sen ne diye rahatsız ediyorsun. Herkes dengine göre insan bulsun hadi işine diyip kapatmıştım telefonu. Eşimi sürekli aramasının sebebi de neymiş biliyo musun ? Abi işe geç kalma uyuyakalma diye :ddd sen misin karısı ki derdi tasasi sana düşmüş daha 3 gündür tanıdığın adamı ariyosun
tarafından
İyi ettin bacim ztn bazilarida evli barkli insanlari yoldan cikarmak hoslarina gidiyor
(2,069 puan) tarafından
Yılışık bi tip belli
(110 puan) tarafından
Of hemde nasıl varya. Dedim bidaha konuştuğunu duyarsam dükkana gelicem onu orda rezil edicem dedim. Tamam dedi skiyosa bidaha arasın bakalım. Dükkanıda gider şikayet ederim sen benim kocamın numarasını kocamdan izinsiz nasıl veriyorsun çalışanına diye. Valla ben kafaya taktımi yaparım huyunu biliyom gözüm kara. Umarım bidaha yaşamam bu durumu. Elin pici yüzünden bı dünya sorun yaşadım ya
0 oy
(11,217 puan) tarafından
parmagini o mu kirdi
(110 puan) tarafından
Yok ben kirmisim farkında bile değilim. Baş parmağımı yerinden çıkartmışim
(11,217 puan) tarafından
ha anladim gecmis olsun
0 oy
tarafından
İnşallah bütün bunlara çocuk maruz kalmamıştır :(
(110 puan) tarafından
Yok kızım uyuyordu odasında kavgamız bittiğinde gidip baktım oho bizim kız horluyor
0 oy
(2,574 puan) tarafından
Ağlamasına mı kıyamadın o sana kıymış yalandan iki damla gözyaşı dökmüş işte gözünü daha da korkutsaydın bir iki günlük gidip süründürseydin keşke ama olan olmuş bu saatten sonra hakkın da hayırlısı
(110 puan) tarafından
Yok bacım o bana dokunmaz asla. Ben kendim becermisim nasıl becerdiysem yerinden çıkmış hastanede gitmek istemiyorum o cikigin acısını bikere yaşadım . Akşam sardı parmağımı yağlayıp falan inmişti şişlik şimdi çıkardım gene davul gibi şişti nasıl yapcam bilmiyorum ya. Kızın altını değişemiyorum zorluk cekiyorum
(2,574 puan) tarafından
Ay ben öyle anladım çok sinirlendim tamam o zaman sinirle söylenmiş şeyler ortada büyük bişey yok uzatmayın o hiç konuyu ben eşime sinirle neler neler söylemişimdir ohoo ama inan sinirlenince insan kendine hakim olamiyor yeni yeni dizginledim kendimi
(110 puan) tarafından
Aynen canım öyle oluyo arada herkese oluyordur yani bu. Kapattık konuyu umarım bidaha sorun yaşamam
(2,574 puan) tarafından
Yaşadığın zamanlar da olur illaki evlilik bu tabi saygı için de olmalı herşey
(110 puan) tarafından
Saygı herzaman olmuyo işte kayış bı kopunca küfürler havada ucusuyo :d
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Gitmekten vazgeçtin, adam eşyaları yerleştirmene yardım etmiyomu 

Çok ilginç
(110 puan) tarafından
Akşam bı kısmını o halletti şimdide kalan bana kaldı. Zaten eve bı geldi üstü sirilsiklam ıslanmış. Kuryelik yaptığı için yaka paça ıslanmış. Yardım etmez olurmu hiç etti ucundan gicindan
(14,429 puan) tarafından
He iyi bari kuzum
0 oy
(494 puan) tarafından
Valla Buda yeni adetleri erkeklerin hemen ağlıyorlar binkere benm eşimde öyle yaptı gidecektim rtik herkes ayağa kalktı çok büyük olay çıkmıştı gidecektim artık benim eşim de cocuklarsiz ben yapamam onlar bnm jerseyim diyerek sınadı beni ve ağlamaya başladı tabi umurumda bile ol adı sabaha kadar ağladı sonrada baktı ben hala gidecek bu defa tehdit etmeye başladı anneni babanı boğazlar oldururm falan gibisinden iki ta e erkek kardeşim var genç onlar da durmayacakti bu defa daha çok olay olacaktı kaldım mecburen aradan 3 sene geçti bazen kavga ederiz ama o kadar büyük olmqdi çok şükür ama olmayacağı anlamına gelmiyo bazen bam telime çok basiyo çocukların hatrina susuyorm
(494 puan) tarafından
Neden yapiyo sence
(110 puan) tarafından
Bilmiyorum benim için mi kız için mi bilmiyorum. Bidaha benim gbisini bulamiycaginida biliyor bidaha böyle bir yuva kuramiycaginida
(494 puan) tarafından
Hihhh iste olayları bu adamlarim kurulu düzenim bozulmasin tek kalmayayım duysu var  erkekleri anlamak çok zor yaa kafaları bizimkinden çok farklı calisiyo ne sevdikleri ne sevmedikleri belli
(110 puan) tarafından
Doğru soyluyosun keşke içlerini düşüncelerini okuyacak bilecek bı sihirimix olsa :d
(494 puan) tarafından
Keşke yaaa ;)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 616 göst.
8 Ocak 2022 Aile kategorisinde Emine_Ertunc (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 634 göst.
8 Haziran 2023 Aile kategorisinde seoz (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 163 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde heygirls (648 puan) tarafından soruldu