Kizlar dün akşam ne yaşadığımi bilen bilir. Çok büyük kavga ettim aylar sonra. Bana ****** git dedi benimde ağrıma gitti. Saçma sapan bı olay yüzünden haklı olduğum halde bana bunu söyledi.
Tamam dedim kapattım telefonu.
Bütün eşyalarımı topladım kızımın esyalarini da topladım kırık parmakla :) canım o kadar yanıyordu ki gözüm hicbisey görmedi artık. Sonra işten erken çıkıp geldi. Evde bir dünya yine kavga. Sonra çıkarttım yüzüğü al dedim. Sonra başladı ağlamaya. Ve beni kızımla sinadi. Sen manyaksin delirdin artık bu çocuğu sana vermem. Bilmem ne. Deli derim onu derim bunu derim oho neler neler. O an gözüm öyle bi donduki gittim bıçağı aldım bak dedim bunu görüyor musun eceline susadiysan bu çocuğu alırsın benden dedim. Ne seni sağ bırakırım ne de aileni dedim. Bu çocuğu ben doğurdum ben sen nasıl benden alabiliyorsun bu çocuğu . Sonra özür diledi. Ağladı felan baktı ki ciddiyim gidicem. Çünkü ne var ne yok topladım herşeyi. Ve bana söz verdi bidaha aynı şey yasanmiycagina dair. TM dedim affettim ama tekrar aynı şeyi yaşar mıyım yaşamaz miyim bilemiyorum. Eşim kolay kolay ağlayan bı adam değil. Ben yüzüğü ilk defa çıkardım parmağımdan ciddi olduğunu görünce başladı ağlamaya işte. Şimdide topladigim bütün kıyafetleri yerleştiriyorum. Parmağımda kırılmış bu arada incilme yok bildiğiniz yerinden çıkartmışim çok canım aciyo. Ve bu kadar eşyayı nasıl dizicem hiç bilmiyorum .