Kızlar bu aralar kendimi nedense böyle bı mutsuz boşlukta garip hissediyorum eşimden çok soğudum hareketleri kendinden çok uzaklaştırdı ne bilim evlendik evleneli bana özel hiçbir şey yapmadı ne bilim düğünüm bile olmadı ailesi yapmadı ve buna rağmen beni hep ailesine ezdirdi bı zaman ailesiyle yaşıyorduk hiçbir şekilde beni savunuyordu herşeyin günah keçisi beni buluyodu kardeşi s**ktir git diye bagirmisti onun bile savunmasını sinirliydi de ondan dedi dedi bunun bile savunmasını yaptı tek o da değil zaten böyle bişey istesem hep yok diyip bı yere gittiğimiz de de ( binde bir o da ) ben hadi uygun olsun diyerek salata yerken o kendine ızgara bilmem ne söylüyodu yemesinde değilim ama masaya oturana kadar yok diyip kendinin böyle bişey yapması beni kötü hissettirirdi hamile kaldım mesela el ele tutuşup hiç bı mağazaya gidip bebeğimize kiysfet alışverişi yapmadık hep özenirdim oysa ki hep onun bunun vermesi ve benim internetten bı iki tane siparişim oldu ne bilim özenmeye başladım artık başkalarına mesela ablamla yan komsuyuz Allah mutluluklarıni bir değil bin arttırsın eniştemle, eniştem her izinli olduğunda illa gezmeye giderler ne bilim ablamla çocuklarını ve ablami alir alışverişe giderler durumları o kadar da iyi değil he sırf ablamın gönlü hoş olsun diye yapar bunu kendine hicbisey almaz eniştem böyle insan bı süreden sonra keşke bende eşimle böyle olabilsem diye düşünüyorum arkadaşlarım falan mesela hepsi bu şekil bı biz böyleyiz evlendik bır yıl oldu kendime daha bı tane pantolon alamadım montum yok mesela eniştem ablama yeni aldı ben ablamın eskisini kullanıyorum şuan ve görüyo da eşim hiç mi zoruns gitmiyo yani kendi yemesine içmesine oldu mu hep var bı bana yok böyle dayanamicsm gibi geliyo çok bosluktayim kendimi o kadar yalnız ve mutsuz hissediyorum ki anlatamam kusura bakmayın uzun yazdım ama.icimi boşaltmam gerekiyordu burasi da benim ikinci ailem gibi oldu ne yapmalıyım bilemiyorum