0 oy
1,146 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (851 puan) tarafından
Birden bire yere yığıldı boğazını tuttu anne ben Ölüyom dedi neye uğradığımı şaşırdım gittim elini yüzünü yıkadım sonra tuvalettim var dedi bildiğin sarı renkte büyüğünü yaptı sap sarıydı sonra yavaş yavaş kendine geldi sizc3 bu neden olur böyle bisi başına gelen oldumu kizim 3 buçuk yaşında 

Bide dudakları bembeyaz oldu gözleri felan kaymaya başladı birden bire ter boşalttı çocuğum 

30 Cevaplar

0 oy
(300 puan) tarafından
Bence ne olur ne olmaz Allahim korusun ama yine de bi doktora götür.
-Reklam-
0 oy
(437 puan) tarafından
Geçmiş olsun insan bazen kötü şeyleri hastalıkları vs kendine sevdiklerine yakistiramiyor o yüzdende rahat davranıyor bahsettigin olay bence çok basite alınacak bir durum değil allah korusun ihmal etme bence. Esin evde yoksa ambulans çağır ücretsiz geliyorlar yada atla taksiye gidiver anneyiz biz başımız her sıkıştığında kocamız yanımızda yok diye elimiz kolumuz bağlı oturmamalıyız hem kendimiz hem evlatlarımız için. 
0 oy
tarafından
Götür acile Allah korusun önemli bişi vardır belki 
0 oy
tarafından

Bana kızma canım ya enfeksiyon varsa şimdi geçse bile ara ara tekrarlarsa herşeyi göz önüne almak gerekir götürün diycemde olay esnasında götürmemişsiniz şimdi götür desemde bişey değişmez belliki geçmiş olsun yinede :ermm:

0 oy
tarafından
allah korusun soguk havale geçiyor olabilir sinsi bi havale tipi yavaş yavaş ilerler farkedilmez bence doktora göstermen de fayda var gece aniden bsey olsa farkedmezsin geç kalmış olma canım yediği bişey dokunacak olsa hemen diskisina renk atmaz netten de vak belirtiler aynı 
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Cani M iyi olmuşsa bile sen acile götür ben olsaydım yaptığı tuvaletinin resmini çeker acile götürürdüm sen götür kan idrar tahlili yaparlar belki kötü bir seydir
0 oy
tarafından
İlk iki yorum ve cevabını okudum. Şok oldum şok. Ben burda senin anlatmana rağmen korktum. Ya sen iyi misin nasıl gerek duymadım dersin. Nasıl götürmezsin, nasıl böyle ciddi bir durumu burdakilere sorup beklersin. İyi misiniz siz? 

Ya çocuk ne kadar ciddi bir şey yaşamış sadece 1 kere kussa tedirgin oluyor insan, çocuk 3 yaşındaki aklıyla ölüyorum demiş durumun ciddiyetini anlamış , ama sen kusura bakma kocaman insansın bu durumda bile iyi şuan gerekçesiyle hastaneye götürmüyorsun. Peeees pes... 
0 oy
(3 puan) tarafından
Gittiniz mi doktora durumu nasil 
tarafından
Bende merak ettim ya
0 oy
(2,243 puan) tarafından
ya herkes cabuk hastaneye git diyo esim gelsin gidecem diyon . la havle nasil bir sakinlik bu .
0 oy
(10 puan) tarafından
Bende merak ettim gittiniz mi doktora 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 411 göst.
1 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 252 göst.
0 oy
3 cevap 102 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (341 puan) tarafından soruldu