0 oy
610 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,038 puan) tarafından
Hem önceki yıllar için hem de bu yıl için soruyorum. Biz hiç tatil yapamadık çocuk yokken elimize on günlük bir tatil geçti boş boş evde oturduk. Sırf eşim tarafı konuşmasın korkusuna. Sıkıntıdan patladım kavga ettik yine de bir yere kimildamadik. Çocukken bişey yaşayamadım okudum maaşım oldu yine yaşayamıyorum kafama tukurim. 

Bu sene gitme planı yapıyoruz hem iki bebek var hem her sey uçmuş gitmiş. 

Onların yüzünden hep fırsat teptim hicbirsey yaşayamadım. Hatırladıkça kinleniyorum

23 Cevaplar

0 oy
(771 puan) tarafından
Balayında gitmiştim Muğla dalyan gecen yolda mersin maraş elazıg yaptık çalışyorsan yapma imkanın varsa yap valla ben kimseyi dinleyemem kusura bakmasınlar gerçekten imkan varsa yap derim yoksa ilerde yapmadığına pişman olursun çünkü tekrar aynı fiyata bulman zor olur otel vs vs 
-Reklam-
0 oy
(1,831 puan) tarafından

Eşimin ailesiyle felaket bir kavga ettim herkes boşa bu kadını derken o beni tatile goturdu millet delirdi :D çocuk da yoktu 1 hafta 10 gün Balıkesir'de gezdik baya eğlendim bu yaz da gitmeyi düşünüyoruz nasip olursa mugladan villa kiralayacagiz 

0 oy
(427 puan) tarafından
3 senedir evliyiz 5 kere tatile gittik kimseyi dinlemeyiz eşimle biz ben ve eşim karar verir yola çıkar annelerimize bablarimiza haber veririz biz gidiyoruz diye evlenmisiz milletten izin mi alcam yada onlar laf konuscak diye gitmicemmi hayırdır yani durumum varsa giderim çocuğum 3 aylikken gittim halada gidiyoruz kimseyi dinlemeyin bu ömür birdaha gelmiyor keşkelerle yaşanmıyor 

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 1,164 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde Seher demir (3,886 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,692 göst.
0 oy
0 cevap 62 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 362 göst.
12 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu