0 oy
84 göst.
Aile kategorisinde (116 puan) tarafından
Hanımlar benim kan sonucun vardı 3 lu tarama  için o güne randevu alamadım. Acaba devlet hastanesinde saat kaç gibi erken gidersem sıra alabilirim? Devlet hastaneleri saat kaç gibi açılıyor . Yaşayan varmı nasil oluyor ilk defa randevusuz gideceğim mecburi. 

1 cevap

0 oy
(2,279 puan) tarafından
Bidahaki komtrolünde al sonucunu ben öyle yapardım hep git gel gerek yok bence tabi gene sen bilirsin :) soruna cvp ta ilk girişte sekreterlikte çok fazla sıra olduğu için ankara gibi bi yerde 5 6 da giden bile var yani nerde yaşıyosun 7 yi geçme 7 de flan hastanede olman lazım ki erken sıra alabilesin
(116 puan) tarafından
Ankara keçiören egitim arastirma hastanesine gidicem  saat kaç ta açılır  tam onu bilmiyorum bilsem ona göre erkenden sıra almaya çalışırdım birdahaki kontrolüm de 1 ay sonraya ozamana kadar sonuclar için doktor nerdeydin derse diye zamanında baktirmak istemiştim
(2,279 puan) tarafından
Ankaradayım bnde burdaki semt hastanesine bile 5 6 gibi gidip fiş sırası alıyolar önce şehir hastanesine gidiyodum ben sabah 6.30 da hastanede oluyodum sıra fişi alabilmek için canım sende en geç 7 de orda ol işte sıra bitti flan derseler dr yanına girip rica edersin senin için sıra ister sekreterden
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 497 göst.
23 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Sulemhmt (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
18 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Meleniko (883 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 676 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.

405,901 soru

12,165,809 cevap

36,622 kullanıcı

...