0 oy
421 göst.
Aile kategorisinde (2,513 puan) tarafından
Kizlar gelişim testi diyordum ya önceki postlarimdanda bilirsiniz nihayet yaptırdık psikolog yüzde 30 geri dedi yani bı 5 6 ay geri çıktı agte de .. kendi kendine yemek yiyebiliyor dedim onu yemiyor diye işaretlemiş ordanda 1 ay düşüyorum ben ...bugün 2.seansimizdi daha guzel geçti sanki öğretmen değişmiş bu öğretmen daha iyiydi bişey söylemek için erken ama gozlemlerim dahabiyi çıktı .. kızımın eksiklerine yönelik devam etti etkileşim için onun demesi gereken şeyi atı ver atı ver al bakalım diye o şekilde devm etti iletişim skntisi çıktı kızımda yani çok şükür korktuğum gibi olmadı tam güzel zamanda yogrulabilecek zamanda kızınız dedi evde bazı şeyler söyledi ben daha da araştırıyorum napabilirim diye siz siz olun aileler kesinlikle TV açmayın ve herşeyi yorumlayıp okuyun herşeyi yaptığınız her işi söyleyin tek tek ceneniz yorulan kadar ben gibi aynı durumda olan anneler için diyorum bunu ben hata yaptım neresinden dönersek kaaardir mantığıyla moralimi yuksei tutmaya çalışıyorum ergotlterapi de alicak güncel hayatta hassasiyeti yemek yeme bozukluğu fln ins ustesinden gelicez yaptığım her işi anlatıyorum bide kedi köpek kavramları göstermekten ziyade bu iletişim çok onemlymsil ya ben onu anladım yabancılara karşı konuşmasın isterdim bunu bişey sanardim ama yanılmışım değilmiş meğersem yabancılara gitmese bile istemediği biseyi söylemesi ifade etmesi neguzel nimetmis oyuzden kizlar ev işi bebek yoruldun deyip söylemeyin Allh öyle biyerden vururki feleginiz şaşar şükredin sagliklilar elleri ayakları tutuyor en önemli Şi bu 

3 Cevaplar

0 oy
(12,748 puan) tarafından
Canım şimdi okudum ben sana yapacağın şeyi söyleyeyim işten geldin değil mi her şeyi sor kızına kendin ne yaptın anlat. Yemek yaparken yanına al ne yapıyorsan anlat dışarı mı çıktınız aaa bak kızım kedi kediler süt içerler nım nımmm nımmm yap ses ve nida kullan tek düze olma. Hadi beraber yapalım anahtar olsun ve oyun kurarken bak bu robot oldu hadi robotla üçe kadar sayıp zıplayalım de ve kalk zıpla ilgisini çek kızının. Benim kızım 2 yaşında ben öğretmenim yani vakit bende de çok az vakitsizim deme Kızım konuşuyor çünkü biz hiç susmadık tv izlemiyor mu izliyor ama ben o izlerken bırakıp gitmiyorum yine anlatıyorum sandık buldular bak ama ağırmış anneeem diyorum üzgün bi sesle canını sıkmak için değil yol göstermek için söylüyorum. Büyük sorular kitabı var 2 tane al ondan tek tek oturup yorumlayın hayal dünyasında gelişsin 
-Reklam-
0 oy
(2,513 puan) tarafından
Kizlar uyudnzmu 
0 oy
(13 puan) tarafından
Soru sorulali üzerinden zaman geçmiş ama benim oğlumda da aynı sorun var 5 6 ay geriden geliyor şimdi durum nasıl yasitlarini yakaladı mi veya tanı kondu mu acaba 
(2,513 puan) tarafından
Tabi  konmadi yine psikayriste  gidip durumu ne öğrenmek istiyorum şuan yakalamış gibi görünüyor en son 1 sene önce 5yasindayken 3bucuk 4 4bucuktu bazı becerilererde şuan konuşması sohbeti oyunu ilerledi ama özgüven ve sosyal beceri çok sıkıntı sayı sayma da geri diyor özel eğitim öğretmeni ama bu önemli mi bilmiyorum görsel işitsel zeka deniliyor kısa bellek hafıza olarak biraz geride deniliyor
 2senedir gidiyoruz bakalım
Şimdi 5 6 ay diyoruz ama farklı şeylerde.cikabiliyot

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 420 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Alyakus (2,513 puan) tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 771 göst.
31 Mart 2022 Aile kategorisinde Alyakus (2,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 553 göst.
0 oy