+1 oy
271 göst.
Aile kategorisinde (108 puan) tarafından
Merhaba kızlar  2 yıllık evliyiz  eşimin  annesi babası kardeşleri var ama ailesinle görüşmüyor fazla babası hep para istiyor bizimde gücümüz yok 6 aylık hamileyim ev sahibi evden çıkarıyor kendi oturucakmış babamda daire aldı bitane daha ailemin durumu iyi  ama herşeyi ailemiz yapıyor benim annem babam çocuğuma bi iğne almadım evi zor döndürüyorum evet çalışıyor saygısı herşeyi yerinde bi dediğimi iki etmiyor ama  aileme çok güveniyor ailem yaptıkça adam rahatladı sanki nakliyatcı nasıl tutucaz dediğimde arabayla götürürüz dedi babamın arabasınla şakamısın dedim tartıştık aileme çok güveniyorsun dedim ne güvencem ailene dedi ama sinirlendim babamlar da isteyerek yapıyor ama mecbur değiller yapmayın almayın diyorum ama eşim rahatlıyor bu sefer evet durumu yok ama bana demiyor ki napıcaz diye görümcem de hamile kayınpederim herşeyi yapıyor ona bize gelince para istiyor sinirleniyorum saygımı bozucam artık sonunda yani darlandım kızlar 

2 Cevaplar

+1 oy
(2,801 puan) tarafından
Valla oyle alistırmasın ailen sonra onlardan kötüsü olmaz ayakları üzerinde durmasını ögrensin 
-Reklam-
0 oy
(316 puan) tarafından
Benim eş modeli. Yapma kuzum valla ben yaptrmiyorum yaparlarsada soylemiyorum  ne halin varsa gör dedim artık ailesi bizi yoldu. Bu deli de benim anama babama güveniyor. Niye babam enayimi 
(108 puan) tarafından
Bende babama yapma diyorum ben senin için yapıyorum diyor yokluk görmedin diyor üzülüyorum diyor açta acıkta değiliz ama babası para isterken benim babam yaparken ağrıma gidiyor saygısızca geliyor bana kavga etmekten yoruldum bu konuda sonunda arıcm sayıcam sövücem az kaldı
(316 puan) tarafından
Ne dersen ne yaparsan yap değişmez kuzum ben paragöz dinim imanım para olan bir kadın bile oldum sözde. Yani iş çok cirkinlesiyor.

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 190 göst.
0 oy
8 cevap 310 göst.
28 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 434 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 416 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu