0 oy
297 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde tarafından
Tek başıma gideceğim biraz endiseliyim bebek durmazsa diye normalde araba duran nir bebek nasıl olur bilmiyorum gece yolculugum olacak giden yasayan vark.bur durumu

11 Cevaplar

0 oy
(1,315 puan) tarafından
Kızım 20 aylık 

8 aylik ken yaptım resmen öldüm eşim de yanındaydı o bile pişman oldu kesinlikle tavsiye etmem ölümden beter çünkü agliyorlar durmuyor en önemlisi kipirdayamiyorsun mola larda kalkamıyorsun yerinden bir lavabo bile gidemiyorsun
tarafından
1 yıldır ailemi gormedum aşırı özledim gece cikacam belki yatar diye düşündüm
-Reklam-
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Biz gittik canım 10 aylikti 9 saatlik yoldu 10 11 saati buldu gittiğimiz yeri bulana kadar . Eşim ben bebeğim gittik özel arabayla sen zorlanirsin kuzum ya tek olsaydı bende zorlanirdim 
tarafından
Mecburen tek gidecem belki arkadaslarda gidecekler onlarla gitsem dahi yardımları dokunmaz çünkü 2 tane çocuklari var
0 oy
(316 puan) tarafından
Ben yaptım çok şükür sorun olmadı tam teşekküllü hazırlanmıştım :) bebek yastığından battaniyesi ne kadar yedekli biberon mama sıcak su falan oyuncak gayet rahat etmiştik hep uyumustu
tarafından
Tek koltuk mu aldınız
(316 puan) tarafından
Çift koltuk cnm kucağımda oda rezil olur bende
tarafından
Aynen bende oyle düşündüm de tam yetişkin ucreti gibi mi alıyorlar acaba
(316 puan) tarafından
Aynen cnm malesef. Eğer tek alırsan çok zor olur. Kucağında tutmaktan kolların ağrır bebekge uyuyamaz zaten dönmek ister oturmak ister koltuk bir süre sonra dar gelr ikinize.hi şöyle yap baktın iki koltuk uçak biletine denk geliyor uçakla git baktın daha hesaplı iki bilet al
0 oy
tarafından
Kuzum uçakla gitme şansın yok mu:/
tarafından
Maalesef ucak 1 milyara yakin maddi acidan o kadar veremiyoruz
0 oy
(4,327 puan) tarafından
Gece yolculuğu her Zaman daha iyi oluyor en azından benim için ben ilk 5 aylıkken sonra 1.5 yaşında iken ve en son 3 yaşında iken 17 saatlik yolculuk yaptım hepsini geceye denk getirdim tabi ulk bı iki saat uyumuyordu sonra karnını doyuranca sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyurdu 1 saat kala da uyanıyordu o Zaman da eline çubuk kraker yada simit falan veriyordum duruyordu tabi her çocuk farklı inşallah kolay yolculuk olur ☺️ ama yanına mutlaka sevdiği oyuncak al sevdiği yiyecek varsa meyve falan onuda alabilirsin ağzı kapaklı bir saklama kabı alabilirsin içine koymak için ben küçük meyve bıçağı da koymuştum çantama meyve soyup veriyordum eline ☺️ bide bı 5-6 tane sağlam poşet al midesi bulanırsa diye bide altını değiştirmen gerekebilir ☺️
tarafından
Sağolun dikkate alacam söylediklerinizi
(4,327 puan) tarafından
Rica ederim ☺️
0 oy
(135,425 puan) tarafından
valla biz 4 aylikla 40 saat yol gitcez temmuzda
tarafından
insaAllahcc rahat edersiniz canim
asliimmm hic bisi gelmiyo ucakda inan valizin bos hali 3.4 belki 5 kilo bide indinmi kontorol oluyo denk gekirse valizi acip icindekileri atiyolar emekler paran çöp oluyo araba iyide sicakda bakalim nasi olcak
(13,304 puan) tarafından
Öyle kuzum çok çok anlıyorum seni alt tarafı Erzincan'a giderken bile basküle koyup bavulu dolduruyoruz
eskisehir havaalaninda kilo fazla geldimi adamlar kilo başı 12 euro diyo bura turkiye ne eurosu dedinmj dis hatlar yolcususunuz diyolar
(2,401 puan) tarafından
Kazasız belasız gelmeniz duasıyla Âmin valla zor dediğin gibi uçak mesafeyi kisaltiyor gerisi boş bı çöp fazla olunca bilet parası kadar para aliyorlar
0 oy
(8,019 puan) tarafından
Ay ben 4 saatlik yolu kendi aracimizla cekemiyodum gidene kadar agliyodu hareket etmek istiyodu edemedikce tepiniyodu filan biraz da çocukla alakalı 
tarafından
Aynen gece çıkacam yatar belki diye düşünüyorum
0 oy
tarafından
Allah yardım etn canım yapacak başka bi şey. Yoksa.  Yapacak bi şey yok çekecen o yol u ama  valla ben arqabaya binip     annemler e giderken bile perişan oluyom. Hele bayraö da  memleket e    gidecez 3 dört saatlik yol   mfa yiyecem sanırım  düşün düşün korkunun ecele faydası yok 
tarafından
Ailemi 1 yıldır görmemişim mecbur tek gidecem belki arkadaşlar olur ama onlarinda 2 tane cocugu var Allah yardim eder insaAllahcc
tarafından
Bebeğin. İçin. Sen yine de yanına. Çok sevdiği oyuncaklardan alırsın.  Kalem kağıt koy cbine minik. Belki  kalem le fian  oyalanır   kalın olanlarfan....      Kırakar. Tarzı   bişeyler oyqlaya bilir belki....   Mecbursan   =)
tarafından
Tamam canım öyle yaparım sağol
0 oy
(803 puan) tarafından
Ben kızım 10 aylıkken 7 saatlik yolculuk yaptım rezilligim çıktı
tarafından
Gündüz mu gece mu yaptınız ben gece çoğunluk yatar diye düşünüyorum
(803 puan) tarafından
Gece yaptım  otobüsle hiç rahat etmedi bir kerede gündüz yaptım özel arabayla o biraz daha iyiydi
0 oy
(615 puan) tarafından
Canım oğlum altı gün sonra on aylık oluck bırak uzun yolculuğu otobüse bile bınmedim. Durmaz diye korkuma :)
tarafından
Normalde hastaneye giderken arabada duruyor acaba otobusle aynj sey olur mu diye düşünüyorum 1 yıldır ailemi gormedum artik ozlem baya bastirdi
0 oy
tarafından
Özel araba ile 16 saat geldim iki bebekle sıkıntı yaşamadım ama otobüsle aynı şey olmaz sanmıyorum 
tarafından
Aynen ya mecburum tek gitmeye insaAllahcc sıkıntı olmaz
tarafından
Ben yola başa gelen çekilir diye çıktım :)) Herkes bana yapamazsın edemezsin dedi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 155 göst.
23 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Melekler (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
0 oy
3 cevap 108 göst.
15 Şubat 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Birkoalaannesi (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
1 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu

411,041 soru

12,372,032 cevap

42,471 kullanıcı

Kategoriler

...