Kizimi krese yazdirdim bugun doktor konusmasi icin onerdi hemde evde sıkılıyordu hic arkadasi yok 2 yasinda uyku saatleri cok duzensiz benle beraber 10 da kalkiyo oglen 2 3 de zorla uyursa uyuyo nadir 4 5 kalkiyo bide aksam uyuyo tekrar simdi kres yarim gun tum gune paramiz yetmeyecek 9-1 ve 1-5 arasinda ilk sabah gelsin diye anlastik ama kizim o saatte uyanmaz uyansada mizmiz olur diye dusunuyorum zaten cok mizmiz kresteki kadinda gelisim geriligi var biraz dedi bende hak verdim ona girerken agladi zirladi korktu tepki vermiyor biri birsey sorunca uyaran eksikligi var dedi konusamiyoda zaten neyse sabah getir oglen gittigindede uyur dedi bende soyle dedim sabah gelir uykuyu alamadigi icin mizmiz olur oglen eve gideriz uyumaz ben yine perisan olurum yine eski duzen 10 da kalksin oglen zaten cok zor uyuyo 2 saat ugrasiyorum nerdeyse ogle uykusundan keseyim aksamda erken uyur dedim nasil isterseniz dedi sizce nasil yapayim sabah goturup ogle uykusunu uyutmakmi yoksa oglen goturip aksam erken uyutmakmi duzeni bozmadan zaten cogu oglen uyumuyor