0 oy
990 göst.
Diğer kategorisinde (1,840 puan) tarafından

Gene adet oldum ben anladim artik benden bi cacık olmaz ya ugrasmicam artik tek cocuk yeter napsam olmuyo:'(kimse linclemesin cok uzgunum zaten..

25 Cevaplar

0 oy
(137,794 puan) tarafından
uzulme sultanim vardir bi hayir
(1,840 puan) tarafından
Insallah canim benim
-Reklam-
0 oy
(9,814 puan) tarafından
Bılıyomusun 8 ay denedım 9.ay peşini bıraktıgımda kendılıgınden gebe kalmıstım.O tek cızgıyı gormek ya da o kanamanın baslaması üzücü bişey anlıyorum ama kendıne yuklenme.stresi bırak hamıle kalırsın eşinle gez dolas sevış ama cocuk için girme yataga.Kendıne dön yuruyus yap kıtap oku dua et sadakada bulun.Ne zamanki kendıne donersın o zaman bebegın gelır.Sanmakı bebek mutluluk demek.Buyuk bir sorumluluk bunun ıcın hazırlan sen sadece istemek degıl hazır olmak ve yaradana kanıtlamak gerek.5 yıl yapmadım olsun olsun dedım sonra oldu bu kez tepe taklak oldum herseyın hayırlısı 
(1,840 puan) tarafından
O kadar guzel aciklamissin ki diline saglik 5 yil sonra dogunca noldu?
(9,814 puan) tarafından
5 yıl sonra dogunca lohusa depresyonu yaşadım.o kadar gez toz bebekle yaz ortası eve kapanmak psıkolojımı bozdu yanımda kımse yoktu annem vardı ama yoktu.bebegıme ve kendime zarar vermeden ordan cıktıgım ıcın cok sanslıyım.Hamdolsun kendımı yonetebıldım.Sımdı 2.5 yasında kızım.Canım
0 oy
(6,127 puan) tarafından
Hoc bebegi olmayani düşün teselli olur sana canım rabbim ol diyo oluyor okadar bunaltma bence kendini ya hic olmasıydı ne guzel rabbim vermis birtane  allah onu bagislasin uzun ömür versin inşallah
(1,840 puan) tarafından
Haklisin insan oglu nankor oluyor canim cok tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Çocuktan caz gectigim ay hamile olduğumu öğrendim hiç kafama takmadigim tek aydı
(1,840 puan) tarafından
Haklisin en buyuk sorunum o zaten
0 oy
(373 puan) tarafından
Üzme kendini Rabbim büyütür nasipte varsa olur 
(1,840 puan) tarafından
Haklisin canim tesekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,074 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy