+1 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Bugun piknige gidelim orucumuzu dışarıda acalım dedim anneme soguk hava cocuk üşür diyor dışarı 18 19 derece ben sanki düşünmüyorum, kaynanam gılle gitsemde canı sıkılıyor hep onlarla gidiyorsunuz dıyor bide, şimdi arkadaşlar cumartesi hava 27 derece olacakmış piknige gitcez cağırsammı hava baya ıyı olucak üşümezde cocuk, bunda bahane ne olucak acaba

19 Cevaplar

0 oy
(69 puan) tarafından
Tam yaz gelmedi haklı gibi.
(254 puan) tarafından
Herkez gidiyor ama evde canım sıkılıyor, kaynanam gıl cagırınca gıdıyoruz ondada bizle gıtmıyon uz hıc dıye
-Reklam-
0 oy
(3,445 puan) tarafından
Canım Bahar havası diyoruz ama soğuk gerçekten özellikle akşam annende kötü niyetle dememiş ki 
(254 puan) tarafından
Hep aynısını yapıyor
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Sinir olduğun şey ne annenannesi torununu düşünüyor. 17 18 derece gösteriyor ama bazen serinliyo bahar havası çarpar derler belki o yüzden demiştir pikniğe gitme onları yemeğe çağır yada bekle ramazandan sonra havalar iyice düzelince çağır kızmana gerek yok ama bencede akşam piknik havası değil 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Annen haklı canım.    
0 oy
(1,771 puan) tarafından
Anneler evladının kötülüğünü istemez canım havalar tam ısınmadi biraz daha bekle bence çocuğun hasta olur
0 oy
tarafından

Annen kısmen haklı güneşli gözüküyor ama serin 

0 oy
(2,574 puan) tarafından
Daha piknik havası değil akşamları serin oluyor haklılar 
0 oy
tarafından
Akşam serin oluyo haklı bence 
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Tam yaz gelmedi cnm büyükler olsa neyse de çocukla ben de cesaret edemem bu havada 
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Git git valla gez 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Valla biz gecen cmtsi gittik soğuk moguk halay çektik ip atladık ısındık:) hemde 3 yaşında ve 3 aylik oğlum vardı kucugu şansa hep uyudu araba da büyüğü de kuzenleri ile takıldı. Cagir canım gelmezse kendi bilir artık 
(254 puan) tarafından
Ya tamam soğuk oluyor kalın giydir gidelim demiyor - bırlıkte bırseyler yapalım diyorum hep cocuk var dıyorlar
(1,453 puan) tarafından
Niye öyle canım annen
(254 puan) tarafından
Evden cıkmak isdemezler, cagırmayıncada hep bızsın gidiyonuz der
(1,453 puan) tarafından
Çok saçma ya. Bosver gelmiosa keyfine bak . Laf da etmesinn sen sonuc da gidelim diosun çeviren annen
0 oy
(9,608 puan) tarafından
Aksam yavrular ıcın hala cok uygun degıl canım bende bazen dıyorum eşime aynı cevabı alıyorum ama hakkı var bıraz daha bekle ☺️
0 oy
(122,853 puan) tarafından
bayramda gidin    
0 oy
tarafından
CNN geçen iftarı disarda açtık tır tır titredim ve bizim bura yazın kaynıyor resmen haklı yani
(254 puan) tarafından
Her yer aynı değil
0 oy
(719 puan) tarafından
Ben biraz haklı buldum ama genede sen bilirsin iftarı disarda açmak yerine bayramda piknik yapsanız gündüz daha iyi olur diye düşünüyorum
0 oy
tarafından
tam hasta olunacak hava olabilir güneş var ama rüzgarı da etkiler..okula giderken montsuz gidelim diyoruz üşüyorum diyor kızım mesela akşam daha soğuk olabilir..bayram sonrası daha güzel olabilir
0 oy
(3,288 puan) tarafından
Seni anlıyorum bende sinir oluyorum onlar kötü niyetle söylemiyor ama işte sanki biz düşünmüyoruz gibi algılanıyor 

Bana da kaynanam yapıyor aynisini dışarı çıkarken kalın giydir dışarıda önünü aç kayın peder kac ölçek mama yapıyorsun bile sormuştu sanki ben geri zekaliyim akıl edemiyorum 
(254 puan) tarafından
Ya bizde biliyoruz soguk olduğunu ama arada bır kaynanam gılle gıderız hava ıyı olursa ondada surat yapıyorlar hep onları çağırıyoruz dıye
0 oy
(204 puan) tarafından
Gündüz sıcak evet ama akşamları esiyor canım
0 oy
(137 puan) tarafından
Al eşini çekirdek ailenle git canım  ama 2 hafta önce iyiydi şimdi cidden soğuk 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 300 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Papatyam15 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 555 göst.
30 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,912 göst.
0 oy
11 cevap 511 göst.
23 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,129 puan) tarafından soruldu