0 oy
163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (745 puan) tarafından
Cumartesinden beri balgamlı öksürük burun tıkanıklığı bilmem ne yaşıyoruz tam bur u açılıyor bı öksürük kalıyor diyorum çocuk da 3 5 gündür bı sinir bı uykusuzluk uyku düzeni bebekliginden beri zaten yoktu bu ara hiç yok ne yemek yiyor doğru düzgün ne bişey yapıyor memede uyuyup meme de kalkcak uyanık olduğu zamanda sürekli benim kucağımda olcak napcam bilmiyorum atak haftası mı bilmem ne baktım yok hafta falan da değil diş etleri bembeyaz olmuş patlatcak onun huysuzlugu mu ne bilmiyorum da calpol veriyorum ama yok çocuğumda eski neşe yok 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun evet dis canım calpol vermemeye çalış karaciğer enzimlerini yükseltiyor. Böyle böyle büyüyorlar 1 yaşından sonra biraz daha rahat oluyo
(745 puan) tarafından
Allah'ım kızımda hiç böyle olmadı birde oğluma amoklavin verdiler İlk kez ilaç kullanıyoruz yeminle kızım 5 yaşında 5 sende sadece 1 kere antibiyotik kullandı kendimi çok aşırı yetersiz hissediyorum
tarafından
Her bebekte farklı olur hersey
(745 puan) tarafından
Allah'ım hiç sorma kızımın gram sesi çıkmıyordu belli düzeni vardı bunda düzeni bırak sesi çıkmasın diye uyurken hiç bişey yapmıyorum artikc
-Reklam-
0 oy
(9,741 puan) tarafından
Her donem gecıcı hastayken agrıyoken bi yerı nasıl iyi olmasını bekleyebılırız değil mi?Sabır annesi bolca kucakla işin gucun kalır bu donemde ayak altına sarımsaklı yagı ıhmal etme oksuruge iyi gelıyor.
(745 puan) tarafından
Balgamli öksürük var bacım hakiki zeytinyağı yok evde başka ne yapabilirim öksürük icin
(9,741 puan) tarafından
Hakıkı sart değil ama bebeklı eve akgunluk yagı ve yıkanmamıs koyun yünü sart.Sımdılık burnunu acık tut bas ucuna sogan kes koy bı oksuruk surubu var onu edınebılırsın prospan hemen kesıyomus
(745 puan) tarafından
Burnu açık şükür ki bacım ama öksürük işine çözüm arıyorum birde şu huysuzluguna
(9,741 puan) tarafından
Doktora goturmekle basla ıstersen sonrası ınsallah şifa olsun.
(745 puan) tarafından
Götürdüm dedim ya bacım cumartesine kadar antibiyotik verdi onu kullanıyorum
0 oy
(6,110 puan) tarafından
8 aylık oğlum aşıda diş cikartti 2 tane 3 yolda ustte agri kesici vs hiç vermedim  bünyesi simdiden alismasin bence verme  belli zaman snr vucudu aliscak agrisina da fayda etmicek canım
(745 puan) tarafından
Bacım sürekli ilaç veren bı insan değilim zaten bu calpolu dis için değil gribi için doktor verdi ateşi in çık sürekli yapıyor diye cumartesine kadar günde 3 kez kullan dedi ben 2 kez veriyorum ama genede sağol
(6,110 puan) tarafından
Gecmis olsun canım rabbim sifa versin
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Bizimkide bugün öyleydi yeni uyudu ya 
(745 puan) tarafından
Benimkide uyuyo kalkiyo uyuyo kalkıyor 10 dkaika uyuyo yarım saat ağlıyor
(2,512 puan) tarafından
3 saatie ağlıyor bebe gündüz de uykuları kısa kısa idi ağladı hep yaa a
(745 puan) tarafından
Gündüz en uzun uyku 1 saat falan oda emip geri uyursa yoksa 20 dakika 30 dakika uyku düzeni diye bişey yok yani

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 213 göst.
0 oy
15 cevap 649 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 286 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 607 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sekerportakali (2,146 puan) tarafından soruldu

412,165 soru

12,407,771 cevap

44,684 kullanıcı

Kategoriler

...