Merhaba kızlar.
Anlattığın kişiye güvenmiyorsun tam . Ve bu yüzden icini huzurlusluk kapiyor. Anlattigina pismanlik duyuyorsun . Dert oluyor budasana.
Kimseye anlatmasan boyle huzursuz olmassin aslinda. Mesela anlattigin seyleri bir kagida yazip yirtip atsan anlatmis gibi rahatlarsin. En azindan icinde rahat olur. Gözün arkada kalmaz
Aslında güvenle alakası yok kimseye demez çünkü ortak akraba yada tanıdık yok
ben genelde anlatmam. çoğu kişi bilmez derdimi anam babam dahil. konuştukça azalmıyor dertler
Ne güzel bende öyleydim nedense sonradan dilim açıldı anlatıp duruyorum
Daha çok dile gelince daha çok kafana takılıyor hepsi kimseye söylemediğinde yok sayiyorsun muhtemelen
Evet ve daha da beter oluyor sanki
Kalp Allah'ın elindedir kalp hisseder içinize sinmeyen insanlara çok içinizi acmayin
Şuan öyle yapacağım
Ablamla konuşurum ve rahatlarim. Kendisi çok mantıklı konuşur beni olumlu olarak yönlendirir. Tek kötü tarafi hüzünlenmesi.
Bnm abla yok olsa belki ona anlatırdım
Canım bunu Alimlerde söyler zaten derdini Allah'tan başkasına anlatırsan dermanindan olursun...
Hepimiz insanız illaki anlatıyoruz bunaliyoruz ama kimsenin kimseye faydası olmuyo sadece anlatıyorsun belki biraz rahatlıyorsun ama Rabbimden başka kimseden derman yok sıkıntı anlattıkca çoğalır ne kadar çok hamd edersen işlerin o kadar yoluna girer
Kesinlikle ve daha fazla şükür etmem gerekiyor
Bence sana verdiği cevaplar daha çok canını sıkıyor, üzülüyorsun ve kabul etmek istemiyorsun,duymak dahi istemiyorsun,yada farklı şeyler duymak istiyorsun?
Derdini paylaşınca çok sıkıntılı bir şeyin içindeymiş gibi hissediyorsin?
Aslında verdiği cevaplarla alâkalı değilde ama böyle hissediyorum
Bu nazar bence çünkü benimde oluyordu. Ne zaman bi sıkıntım olsa başkasına anlatsam p sıkıntı içimde büyüyrde büyür içinden çıkamam. Ne zaman butlu olduğum zamanlarda birisiyle paylaşsam içime bi huzursuzluk çöker karamsarlaşırım. Annem hep der mutlu anını çok üzgün sıkıntılı anlarını kimseye paylaşma millet üzgün olduğunda belli olmasa dahi mutlu olur san üxülmüş gibi yapar diye ben artık kimseye bişey anlatmıyorım annem dışında
Bende şuan öyle yapacağımöö
En güzeli anlatmamak anlattıkça yorum yapılacak bu sefer kafanda kurmaya başlıyorsun filan yok anlatma sende en iyisi 👍
Şuan öyle yapmaya karar verdim
Dertler anlattıkça azalır derler palavra , dökülen toplamak zordur.
Kesinlikle
1,493,158 soru
24,397,096 cevap
349,809 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın