Iyi günler kızlar şu mübarek gün dünden beridir moralimi bozdu adam benim esimin ailesiyle bir sorunum yok annesi rahatsizdi ayagi agriyor kac aydir igne falan vuruluyor iste kac kez iftara gittik misafir cagirmsti hatta yardimci oldum yine temizligine falan yardimci olcm söyledim esime yemege gelmiynz mu dedi o da kendince su gün geliriz dedi bende madem sen cocuklarla git bende yalniz kalaym dedim daha once arada cocuklarla beraber gidiyordu zaten simdi iftar diye gitmesi sorun oldu ayip olurmus ve bana dedigi kadınin ayagi agriyor bize mi hizmet etsin sen yaparsn gidince vs dedi birincisi zaten kendini iyi hissetmese gelin demezdi biliyrm ikincisi cocuklarmin karnini doyuruyrm ben zaten bir tabak daha fazladan koymak mı zor olacak ben anlamdim kesinlikle kaynanamlik sorun yok ama o kadar zoruma gitti ki ben cok hastalandim fitıktan acillik olup ayaga kalkamadigim günlerde bir tas corba yapmadi esim olack insan yine kendim yaptm her seyimi canim yana yana simdi kalms bana ne diyor insanın nasıl zoruna gidiyor.simdi siz olsanz ne yaparsnz beni bir hizmetci gibi gordugu degersizlestirdgne mi yanaym vefasizligina mi