0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (1,196 puan) tarafından
Iyi günler kızlar şu mübarek gün dünden beridir moralimi bozdu adam benim esimin ailesiyle bir sorunum yok annesi rahatsizdi ayagi agriyor kac aydir igne falan vuruluyor iste kac kez iftara gittik misafir cagirmsti hatta yardimci oldum yine temizligine falan yardimci olcm söyledim esime yemege gelmiynz mu dedi o da kendince su gün geliriz dedi bende madem sen cocuklarla git bende yalniz kalaym dedim daha once arada cocuklarla beraber gidiyordu zaten simdi iftar diye gitmesi sorun oldu ayip olurmus  ve bana dedigi kadınin ayagi agriyor bize mi hizmet etsin sen yaparsn gidince vs dedi birincisi zaten kendini iyi hissetmese gelin demezdi biliyrm ikincisi cocuklarmin karnini doyuruyrm ben zaten bir tabak daha fazladan koymak mı zor olacak ben anlamdim kesinlikle kaynanamlik sorun yok ama o kadar zoruma gitti ki ben cok hastalandim fitıktan acillik olup ayaga kalkamadigim günlerde  bir tas corba yapmadi esim olack insan yine kendim yaptm her seyimi canim yana yana simdi kalms bana ne diyor insanın nasıl zoruna gidiyor.simdi siz olsanz ne yaparsnz beni bir hizmetci gibi gordugu degersizlestirdgne mi yanaym vefasizligina mi 

3 Cevaplar

0 oy
(345 puan) tarafından
Hasta numarasi yap gitme aklıma bu geldi canım :))
(1,196 puan) tarafından
Ne gerek var ki numaraya canm gitmiyrsm gitmiyrm yani butun hafta o günu mü bulyor gidecek bana da danisabilrdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
aynı postu açmıştın yanlış hatırlamıyorsam. ara kayınvalideni gelemeyeceğiz anne de olsun bitsin.
(1,196 puan) tarafından
Oglu dedi ya bir kere benim.sozumun pek onemi yok canm evet dün actm da olaylari tam anlatmdm
0 oy
tarafından
Dün açmıştın bu postu hasta ayağı ağrıyorsa davet etmesin kimseyi benim eşim annesine öyle dedi kendine güvenmiyorsan davet etme kimseyi dedi
(1,196 puan) tarafından
Ya davetlik degil oyle beraber olalim istiyorlar dun acmstm evet ama tam anlatamdm ve ne yapacgimi da bilemedim benim sorunum  esimle zaten ki

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 346 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Lavantakokusu (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 303 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Busenurbade (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
3 Nisan 2024 Aile kategorisinde Baharyagmuru00 (1,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 522 göst.