0 oy
560 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından

Kızlar evimizin 2. Katını yaptık biliyorsunuzdur belki. Şimdi taşımaya başlıyoruz. Ben tuvalet masamın çekmece dolap içine ne koyacağımı hep bilemedim çok seviyorum beğenerekte aldım ama sadece o üstteki ufak çekmeceye ne koyacağımı biliyorum makyaj malzemelerim orda diğer iki göze ne koyabilirim sizce. Özellikle şu soldaki kapaklı dolap olan yere. 2. Çekmece de çok geniş ne koyulur bi türlü bilemiyorum. Fikir verir misiniz. Şimdi taşırken ona göre yerleştircem :ermm:

image

14 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bunu aratıp buraya attırdınız ya soru sordum da siz başka ismini biliyorsunuzdur gerçeği başkadır 

image

tarafından
Yav tamam aman cahil cahil konusuyonuz beee :D
tarafından
Bence gidelm konu sahibi bizden rahatsız oldu rahatsızlık vermenin anlamı yok :(
(1,169 puan) tarafından
Yok rahatsız olmadım şuan ev toparlıyorum biraz telaşlıyım konudan bağımsız herkes tuvalet masasını sorup fikir vermeyince biraz tuhaf oldu bende atıyım madem böyle ben biliyorum diyerek :)
tarafından
O degilde selonun yorum kaybolmus niyeki kizlar
(25,198 puan) tarafından
Yorumuma kalkan eller kırılsın dermişim :D
-Reklam-
0 oy
(22,060 puan) tarafından
O sandiktan benim de var boş boş duruyo :D sen ne koydun 
(1,169 puan) tarafından
Ben boş çanta poşetleri koyuyorum oraya canım ya işe yarıyor :D
tarafından
Kizzz bende tüm seccadeleri koymuşum
(1,169 puan) tarafından
Seccade hurcum var canıms mescidde duruyor onlar
(22,060 puan) tarafından
:D ay havlu falanmı koysamki bilemedim 5 senedir duruyo oylece:D
tarafından
Havluları koy
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Tuvalet masası ???
(1,169 puan) tarafından
Evet tuvalet masası deniyor ?
(7,791 puan) tarafından
İlk kez duydum kız :Dd
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Canm benim o dolaplarda takılarım fazlalık kutular saat kutuları falan var 
(1,169 puan) tarafından
Onlar bende yok takılarım için takılık var oraya koyuyorum masanın üzerindeler
0 oy
(493 puan) tarafından
Kapalıysan eşarp şal. Açıksan toka vs. Ayriyeten aksesuar. Kapaklı yerede yedek çarşaf vs. Veya battaniye çocuğunun senin benim öyle hep 
(1,169 puan) tarafından
Kapalıyım eşarplarım çok evet bende bi düşündüm oraya ama bilemedim. Tokalarımda mas üzerinde kutum var onun içinde. Çarşaflarım gardıropta üstte büyük rafta duruyor
(493 puan) tarafından
Hmm ben cekmecemi esarp bölümü yaptım. Carsaflarim sandık da dur kız iyi akıl verdin bir gözü çarşaf gözü yapayım dolabın :)))
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Rengi sanki biraz koyu gibi resimden olsa ger3k kreme biyasan da hos olur . Benimkinde içinde ivirsivir olan takıların olduğu kutular var onal4i koyuyorum. Makyaj malzemelerini. Eşimin benim kutulu saatler. En alt iç çamaşırları. Onun üstü pijama takımları askılı atletlerim. Yan tarafta da makirneler tras olur saç kurutma olur kutulu duruyor. 
(1,169 puan) tarafından
Yok benim takım zaten beğeniyorum renginse problemim yokta işte seninki katlı çekmece olunca düzeni iyide benimki biraz tuhaf ayarlayamadım
0 oy
tarafından
Ay tuvalet masası nee
(1,169 puan) tarafından
Bu dolap canım benim
tarafından
Heaa anladimm
0 oy
(4,896 puan) tarafından

Tuvalete masa mı konuluyormuş yaa diye girdim posta :D

(1,169 puan) tarafından
Öğrenmiş oldun canım :D
0 oy
tarafından
Bnde bundan yok ondan bilmiyorum :)☺️☺️
(1,169 puan) tarafından
Anladım sağol canım
tarafından
Sende saol
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Cnm alttaki sandık hiç güzel durmuyor bende oraya kahve tonlarında bi bench veya puf al üsteki uzun yere makyaj malzemelerini takini tokani diz diğer geniş yere rltesetturluysen sal esarp olabilir 
(1,169 puan) tarafından
Ben o sandığı seviyorum canım kahveyle pudra krem hoş duruyor bana göre ya eskirse alırım dediğin gibi bişey ama şimdilik kalsın sağol :) makyaj malzemelerim üstteki küçük çekmecede bi kısmı masamın üzerinde takılar içinde takılık var çekmecelere koymama gerek kalmıyor o büyük çekmece ve dolap kafamı karıştıyor ne koycam bilmiyorum
0 oy
(4,228 puan) tarafından
Canım benim çeyizimde gelen iç çamaşırı geceliklerim falan kutularıyla kapaklı yerde duruyor diğer çekmece de misafir havluları var ama öyle ince bi çekmecem var orda da böyle eline geçeni attığın çekmece olur ya orası öyle işte şarj aleti ilaçlar iğne iplik bozuk para cüzdanı falan
(1,169 puan) tarafından
Senin çekmeceler düzgün demekki benimki biraz değişik o yüzden seninki gibi olmuyor zaten.
(4,228 puan) tarafından
Yaa anladım canım ben senin yerinde olsam oraya düzenleyiciler varya onlardan alır şal eşarp koyardım bim e geliyor hatta şimdi
0 oy
(206 puan) tarafından
Benimkinde günlük kullandığım havlular var bir çekmeceye de yazmalarimi koydum birinde de düzleştirici fön Makinesi ağda fln var
(1,169 puan) tarafından
Havlu fön vs hepsi banyo dolabımda eşarplarında gardırop içinde çekmecem var ordaydı bilemedim şimdi kafam karıştı
0 oy
tarafından
Kız Allah canını almasın bende daha girmeden düşünceme bak tuvalette ne masası sonra baktım makyaj aynasına diyormuşsun :D
(1,169 puan) tarafından
Herkes aynı şeyi düşünmüş:)
0 oy
(143,947 puan) tarafından
yorumlara baktim gidiyom bacim bildim bisi degil
(1,169 puan) tarafından
Anladım sağol yinede

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 209 göst.
9 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde İki çocuklu anne (2,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 217 göst.
0 oy
6 cevap 202 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
31 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Kizinaasikbiranne (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,806 soru

23,655,577 cevap

308,712 kullanıcı

...