0 oy
206 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
19 mayısta oğlumun 1 yaş doğum günü olucak Allahın izniyle bayramdan sonra  bir aksilik çıkmazsa hazırlıklara başlamayı düşünüyorum  neler almalıyım nasıl bir masa hazırlamalıyım bana biraz fikir verirmisiniz sizin doğum günü masanız nasıldı pasta ve sus malzemeleri ne kadar tuttu 

9 Cevaplar

0 oy
(3,822 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Geçen sene Haziran'da yaptım ben o zamanla şimdinin fiyatı bir değil ama yaklaşık süsler yaptıklarım falan 500 600 cvarı tuttu şimdi nasıldır bilmem 

tarafından
Foto atarmısın canım
(3,822 puan) tarafından
Cevaba ekledim canım
tarafından
Güzel olmuş beğendim
-Reklam-
0 oy
tarafından
140₺ civarı balon vs tuttu 150 de pasta başka da hiçbir şey yapmadım kendimize ve bebeğime kiyafet aldım masanın üzerinde zibilyon tane malzeme sevmiyorum ben sade şık ve güzel oldu :)
tarafından
Foto atarmısın canım
0 oy
tarafından
Ben masa hazırlamadim,mama sandalyesini süsledim.balonlar falan 120ye geldi,pastayı da kendim maket oasta yaptım.
0 oy
tarafından
düzenlendi
boyleydi canım 2 yaş doğum günü temmuzda ona karar vermedim henüz 
tarafından
Çok güzel canım maşallah çok beğendim sade  balonlar ne kadardı
tarafından
Kırmızı siyah balonlar folyo balonlar iyiki doğdun yazısı masadaki örtü birde balon şeridini toplu olarak almıştım canım 170.tl tutmuştu
tarafından
Şişirilmiş olarakmi aldınız hazır
tarafından
Hayır hepsini ben sisirdim dizdim
0 oy
tarafından
düzenlendi
Bir ay önce kutladık 

250 TL pasta 

200 TL süsler tuttu cnm ☺️
tarafından
Tek tek harf olarak satılıyor canm .
tarafından
Çok güzel canım balonlardan kaç tane var orda
tarafından
75 balon var diğerleri de tek tek harf var ben isim aldım ☺️
tarafından
Anladım canım güzel
tarafından
♥️☺️♥️☺️♥️☺️♥️
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Geçen yıl pastası süsü kıyafeti dahil 2 bin tuttu eski postlarımdan bakabilirsiniz 
0 oy
(603 puan) tarafından

Canım benim oğlum da 12 mayısta 1 yaşına giricek dolap uygulamasından bakıyorum 2  el değil ama orda aşırı beğendiğim şeyler oldu epeyde uygun bak derim

image

image

(603 puan) tarafından
Ben bu tarz düşünüyorum şu 7 li balon aparatından 2 tane alıp masanın yanlarına koycam diğer büyük balonu duvara ve iyi ki doğdun yazısı alcam
0 oy
tarafından
Canm ben bugün aldım kızımın 7 Mayıs'ta . 
0 oy
(291 puan) tarafından
Benim kızımın 6 mayısta bende hazırlık yapıyorum. Elbise aldım kızıma 200 TL. Taç aldım 65 TL. Ayakkabı 80 TL.. Balon 135 TL. Hediye dağıtmak için makrome anahtarlık yaptırdım 130 TL. Tabak çatal bardak masa örtüsü mum ıvır zıvır aldım 215 TL. Bide balonların arkasına fon yaptırcaz daha. Cok masraf ama 1. Yaş günü diye sonraki yıllar bu kadar olmaz  kendime de elbise aldım 150 TL 
tarafından
Kaç tane balon aldınız
(291 puan) tarafından
100 tane

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 147 göst.
0 oy
8 cevap 391 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu