Ay çok sinirliyim ya.Ay kızlar kaynanam uzakta oturmuyor.Aynı iehirdeyşz ve çokta yaşlı değil yani 57 filan yaşındadır en fazla eli ayağı tutuyor hatta bakması gereken 2 engelli çocuğu var.Bende 1 aylık hamileyim.Eşime sürekli ailelerimizle aramızda mesafe olması gerektiğini söylüyorum.Gelmiş bana sabah annemi bayram geçsinde kalmaya çağırayım.Çok saçma değil mi ne gerek var zaten hamileyim ki hamile olmasam bile saçma.Aynı şehirdeyiz 15 günde 1 mutlaka görüşüyoruz.Bir de kar yağdığında bunlar cümbür cemaat bizdeydi mahsur kalıp bizde kaldılar.Ne görümcem ne kayınvalidem o kadar hazırlık yapıp yemek yapmama rağmen eline sağlık zahmet etmişsin ya da ay nasılısn sen demi burdasın napıyorsun bile demediler.Tek bi kelime etmediler.Ondan sonra mahsur kaldılar bende bilerek kalın demedim.Onlar konuşurken bende çocuklarla ilgilenir gibi yaptım.Bunun üstüne kaynanam kalktı bana”Ayy bak bak Zehraya bak hiçte kalın demiyor” dedi.Sonra neyse zıkkım olun dedim içimden kaldılar.Ertesi gün eşim bana yardım ederken “Sen hiç babanen bizde kalırken bana yardım etmiyordun “ dedi.Ondan sonra eşim anne bi yumurta kırda gelinin yumurtanı görsün diyince “Kızarak ay niye canım daha önce hiç kırmadım mı sanki”dedi.İnstagramda story atıp “Oğlumun evine oğlumu ziyarete geldik “ yazdı yani bırakın kalmayı oturmaya zor kabul ediyorum.Sizce de annm bizde kalsın demesi çok çok saçma değil mi? Bu kadar ana kuzusuysan evlenmeseydin