0 oy
1,376 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bugün annemlerden geldim hemen akşam yemeğine koyuldum hazrladım sofrada otruyoruz eşimle bişeye sessiz güldük kaynanam aniden çirkinsin dedi annenlerden geldiğinden çirkinsin.çok kötü oldum dondum kaldım hemen gözlerim doldu kalktım sofradan gözlerimden yaş nasıl akıyor.kalbim öyle kırıldki.dünya güzeli diyilim ama çirkinde diyilim çok şükür eşim kendi sevmiş beğenmiş evlenmişizdir.hergün kalbimi kırıyor ağlatıyor.

37 Cevaplar

0 oy
(2,002 puan) tarafından
Pat diye cevap ver dicektim ama şok oldum yazmışsın bende şok olurdum ya canım üzülme ben olsam daha yüz yüze bakamzdım evime geçerdım hemen  eşin birşey demedimi annesine
tarafından
Dondum kaldım ve hemen anında gözümden yaşlar geldi yüzümdeki gülümseme aniden göz yaşlarıyla yer değiştirdi çok acıtıcı bir laf
(2,002 puan) tarafından
Haklısın canım kıskandı kesin öyle konusup gülüşmeni
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin de öylece oturup dinledi mi
tarafından
Dondu kaldı oda bişey diyemedi zaten bişey diyemez anasından korkar
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Sende diyemedin mi gelin kaynana toprağına cekermis. Kapatsaydin çenesini hadsiz kadin
tarafından
Bişey diyemedimki hemen yaşlar aktı gözümden
(6,047 puan) tarafından
Artık hazır cevap ol. Bildir haddini dik dur biraz ezdirme kendini koca kadınsın
0 oy
(795 puan) tarafından
Niye kaynan kendisi çok mu güzel de sana öyle diyo 
tarafından
Ben ona çirkinde olsa çirkin demem çünki bir kadın için en incitici lafdır kimseye arzu etmem.Allah görüyor herşeyi
(795 puan) tarafından
Işte genelde genelde böyle kendini çok beğenen kişilerin özgüveni tavan oluyo ya onun için diyorum.
0 oy
tarafından
O güzellik anlamında dememiştir. Sizin sesiz konuşub gülmenizi kıskandığı için demişdir.
tarafından
Belkide bilemedim ama annenlerden geldiğinden beri çirkinsin dedi
0 oy
(324 puan) tarafından
O dösün koca kıçına baksın kurban olsun sana ne terbiyesiz bir kadın 
tarafından
Çok kötü bir duygu bir his anlatamam hiç bir kadın duymasln çirkin lafınl
0 oy
tarafından
Git ona sen daha cirkinsin için fesat de.
tarafından
İçi çok fesat olmasaydı demezdi
tarafından
Terbiyesiz pissslikk ya
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Ben olsam derdim hadi ben makyajla çirkinliğimi hallederim de sen filli boya kutusuna girsen bı cacık olmaz diye hadsizz
tarafından
Neden öyle dedin bile diyemedim gülümsüyodum anında gözümden yaşlar aktı kalkıp gitdim
(3,149 puan) tarafından
Boşver benim kaynanam da aynı. Geçen telefonda eşime karnıni göster karının dedi sonra diyo ne çirkin uzaylı kafası gibib
0 oy
tarafından
Sende götümee benziyon deseydin 
tarafından
Allaha havale etdim çünki çok kötü bir his aynaya bakıp ağladım
0 oy
tarafından
Kiskanmis cadı boşver canım eşinle iki güldün diye kiskanmis takma kafana en azından senin gibi buruşmadim deseydin
tarafından
Kıskanılsa bile bir insana kadına öyle denilirmi aynaya bakıp bakıp ağladım
0 oy
tarafından
Pardon eşin ne dedi
tarafından
Hiçbirşey
tarafından
Aferin ona
0 oy
(20,731 puan) tarafından
Senin kalbin kadar çirkin olamam ama deseydin dengesize bak ne cesaret bu lafı diyo 
tarafından
Artık 1 saat geçmiş ama içden hissetiğim acı geçmiyor.annemlere gitdiğimde bahçelerinden yaprak toplarsln demişti fazlasıyla toplayıp getirdim şimdi gelmiş o ne getirmişsin sağol demekten.kadın kırmak için yer arıyor
0 oy
(11,819 puan) tarafından
Dön de aynaya bak deseydin 
tarafından
Hiçbişey diyemedim ya laf bulamadım zaten hemen yaşlar döküldü gözden
(11,819 puan) tarafından
Ay gözyaşım pıt aynı ben gibisin :(
tarafından
Evet hazrcevap diyilim biri bişey dese ağlarım hemen kendimi savunamam
(11,819 puan) tarafından
Ay bende eşimle tartışamıyorjm bile hemen gözyaşlarım akıyonortada bişey de yok najdj
0 oy
tarafından
Sen çok mu güzelsin  kıçımın kenarı deseydin
tarafından
Bişey diyemezdim diyemedimde hemen yaşlar döküldü gözden

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 2,433 göst.
3 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 765 göst.
0 oy
9 cevap 353 göst.
0 oy
2 cevap 232 göst.
14 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asel lina (123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,554 soru

23,681,446 cevap

310,269 kullanıcı

...