0 oy
268 göst.
Aile kategorisinde (262 puan) tarafından
Hiç durmuyor sürekli mızmız ve ağlıyor karnını doyuruyorum gazını da çıkarıyorum oturmak asla istemiyor hep kucağımda durmak ve ayakta olmamı istiyor bir süre sonra yine ağlamaya başlıyor. Günlerdir doğru düzgün uyumuyor bende aynı şekilde toplasanız günlük 2 saat uyumuyorumdur bile geceleri sayamiyorum kaç kere uyandığını:( kendimi tukenmis hissediyorum şimdi bile aynı belim kollarım her yerim ağrıyor ağlamak istiyorum çok yalnız hissediyorum kendimi eşim çalışıyor gece göreve gidiyor bugün de öyle yine işte. Sabah geliyor uyuyor ona da bişey diyemiyorum o kadar çok yoruldum ki ne yapacağımı bilmiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sabır canım sabıe:)) gecicek bugünler bol bol sev bu haini de özliceksin. Yalnız oldugun in bunlamış olabilirsin allah kolaylık versin 
(262 puan) tarafından
Yardım edecek kimsem yok 5 dakika birine bırakıp lavaboya bile gidecek zamanım yok bazen su içmeyi yemek yemeyi unutuyorum:(
tarafından
Esin gelince sen uyusan biraz yardım etmiyor mu
-Reklam-
0 oy
(966 puan) tarafından
Biraz dinlenmek için eşinden yardım alabilirsiniz.2 3 saat uyku bir duş almak iyi gelir size.
0 oy
(125,160 puan) tarafından
dur baci ne tukenmesi hayat yeni basliyo
0 oy
(8,355 puan) tarafından
yani hep evde olmskta boyle yapar havalar isindi al cocugunu biraz dolasin etrafi benim esimde caliiyor hic yardimi olaz 2 bucuk yasina getirdim sukur
0 oy
tarafından
Öyle deme canim geçecek bu günler sabır de oda küçük bı melek olur öyle anne olan herkez bu yollardan geciyo olcak artık 
0 oy
(44,934 puan) tarafından
Bence en rahat günler asıl zamanlar yürüdükten sonra basliyo :))
0 oy
(20,350 puan) tarafından
Ama çok tatlılar dimi benim oğluşumda 2 aylık uffff yiyom onu yiyom mızmız huysuzzz kavgacı şirin jsjjss kahkaha atmayı öğrendi Allahımmmm kikirdiyo zor ama napcan bacım evlat işte bakıcaz büyütücez öyle yada böyle o yüzden tadını çıkaralım :) 
0 oy
(73 puan) tarafından
Ben böyle zamanlarda bebeğimi bebek arabasina koyar dışarda dolaşırım, mağaza gezer parka giderim, bazen yanıma ek gıdasını da alırım parkta yediririm illa parkta birileri konuşuyor, farklı insanlarla sohbet etmek rahatlatır, bebeğim de temiz hava alır eve gelince daha rahat uyur. herkesin oluyor bu bunalma durumları, kendinizi yalnız ya da mutsuz hissetmeyin, ayna karşısında şarkılar söyleyin bebeğinizle kucakta olmak istediği zamanlar. Müzik ruhu besler rahatlatır. Kolaylıkla bugunleriniz geçer inşallah 
0 oy
(14,111 puan) tarafından
Anne olmak kolay degil:) bizde yasadik ilk oglum cok zor buyudu sabahlara kadar sallardik battaniyelerde esim calissasa yorulsa da yardim etti tek olunca zor es destek olmali biraZ dinlendirsin seni
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Bugünler gelip geçici canım büyüyecek tadını çıkar düşün bir yıl önce karnındaydı şimdi 7 aylık oldu bile bir yıl sonra bu hâli gidecek şekil değiştirecek her hâlinin tadını çıkar evet zor biliyorum benim de 7 buçuk aylık bebegim var aynı şeyleri bnde yaşıyorum ama bir gülüşü ömre bedel:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
28 Mart 2024 Aile kategorisinde Mavibulut1 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
18 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Mrv.1 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 192 göst.
19 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Tuubba (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 692 göst.