+1 oy
1,262 göst.
Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından
Slm kızlar eşimle şuan kavgalıyım hatta boşanmak istiyorum dedim sebebide sürekli bana biri olsa yok evlensem ikinci kişi vs artık bunun da saka olabilcegini düşünemeyen tek ben değilimdir.  Bende kavga ettim tepkim baya ağır oldu sadece kendinden soğutuyor çünkü ben kafamda kuruyorum böyle şeyleri sevmiyorum kaç kere de özür diledi sizce amacı bi şakamı sadece 

28 Cevaplar

0 oy
(4,527 puan) tarafından
Benim eşim de diyordu kavga fayda etmiyor bende en git evlen lan evlenmezsen.... Dedim evlen ki rahat edeyim gezeyim tozayim eve gelince de yemeğim hazır olsun dedim o oldu sustu çok şükür angut kafalılar 
-Reklam-
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Agzının ortasına carp
0 oy
(1,086 puan) tarafından
Şakan batsın baska şakami bulamiyo? Aynusini sen yapsan napar? Dunyani yakar. 
0 oy
(6,677 puan) tarafından
Hoş değil tabikisi sende de bulmusken bana da bul bende evlenirim o zmn de
0 oy
(581 puan) tarafından
 Sen onun karısısın. Insanın kendini kiymetsizlestirmesi kendi elindedir. Karısına karşı böyle şaka yapması çok çirkin. Yani bunun şakası bile olmaz ki. Kendileri çok mükemmelmis gibi kusuru hep karşı tarafta arıyorlar. Sen de deki başkasıyla evlenmeye çok merakliysan aha kapı aha da sapı de gitsin evlensin ne b.k bulacak acaba
0 oy
(2,690 puan) tarafından
Şaka hoş değil evet onu savunmuyorum ama senin tepkin daha abartılı olmuş bence...

Hoşlanmadığını belli et, tepkini koy, tamam ama bu bir boşanma sebebi olmaz olmamalı bence. Bu kelimenin sık sık ağıza alınmasını çok yanlış buluyorum. 
0 oy
(448 puan) tarafından
Birini layığıyla başardın ikincisimi kaldı de. Acaba ben senden razımiyim hiç düşündün mü de. Bırak sonra kendini sorgulasın.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 413 göst.
14 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lale5616 (100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 933 göst.
12 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elif yalçın (1,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 411 göst.
14 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (864 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,958 soru

23,657,946 cevap

308,819 kullanıcı

...