Bi aile dostumuz var karı koca iyi birileri bizden küçükler Bi çocukları var, dün iftara gttik sahura kaldık oturduk sohbet muhabbet takılıyoruz, kızı da seviyorum iyi birisi anlaşıyoruz ama eşim ne zaman birileriyle görüşsek evliliğimizi sorguluo işte oğlan dio ki ben dışarı girerken sormam sadece haber ederm eşimde hiç sorun etmez fln benm eşimde gider hamama maça şehir dışına bile kaç kez gitti ama o gittiğinde bunaldığım zamanlar oldu biraz triplendim her zaman değil arada, işte siz aşmışsınz biz aşamadk fln şartlarmz eşit değl ki eşimin çalışma saatleri çok uzun normal de de yalnızım zaten bide byere gidince iyice yalnız kalıyorum ailem kimsem yok o kızın ailesi yakınında kız kardeşi hep yanında eşi akşam 6da evde ve 1 çocuğu var benm 3 tane biri otizm biri ikiz kısacası eşime ihtycm var ona ragmen ben ona fırsat tanıyorum kısacası kıyaslama yapmasından çok sıkıldım normal muhabbet edemiyoruz hep kıyaslama sonra oğlan yanlışlıkla kız ismi söyledi bian da eşi de eski sevgilin mi hayrdr fln dedi eşimde dio ki ben öyle bişey yapsam 2 gün susmaz benimki senin ki şakaya vuruo fln. Beni takıntılı kıskanç gbi lanse edio evet öyle Bi tepki veremem yapıma ters ama 2 günde bellemem tek derdm sen misn dedm bozuldu kısacası insan gbi oturup muhabett edemiyoruz sizce ben mi abartıyorum