Kizlar kayinvaldem her isime karisiyor yurt disinda kaliyor her gun durmadan arar ne yapdin bu gun diye ne pisirdin her seyimi soruyu sanki oluyla diylde bununla evliyim sabaha kadar uyumuyorum arilarim oluyo sabah 9 oldumu arar uyuyormusun hale diye kendimi coook kotu hiis edoyorum bir akrabasi var her gun akrabalari gelio neymis efendim iyyy karsilamaliymisim her gun her gun bikdim yeni evlendim 1 ay kecdi her gun akrabami olur 6 aylik hamileyim kendimi zor tutuyorum bide bunlarla urasmak var coook zorlasiyor yaaa yasamim valla caninizi sikdiysam ozur dilerim piskolojim pozuldu valla canima kimak istiyorum artik
Kayinvalidem yok ben evlenmeden önce vefat etmiş
Hayatta kendıne yaptıgın en buyuk kotuluk bu baska arama.Once kendı ısteklerın kapat telefonunu radyasyon yayıyo dıye kapattım dersın. Arasın açma gelen kadın kımse zoru ne acaba hergun hergun sende? Acma kapıyı.Benım kayınvalıdem de uzakta ama sagolsun hıc bısryımıze karısmaz agzı var dılı yok.ben ararım bazen hemen kapatır cok oldu hadı dıye :)
Aaa kendi uzakda akrabalarınmı mussallat etmis sende koxana söyle arayıb annesini uyarsın bu ne ya ben ilk gunlerimde kendi evimi bile temizleyemezdim sen bide 6 aylıksın bu nee yaa aradımı acma aaa uyumusdum duymadım. AA midem bulanmisdi tualetteydim ya dusdaydım telefon yanımda deyldi gibi iki uc kere yapsan oda aramaz artık bıkar esin eyer anlayıslısa söyle guzel dille konussin oğlu o akrabalarda neyn nesiymis yaa unsanda biraz utanma olur...
Ha bize kaldısa benim uvey kaynanam var ayrıyız zaten bir sözle mihriban dusmanlarız bizz》》
Sessize al uyu canım hergunde aranmazki meraklı gibi
Kız öle kötü şeyler soleme bebeğini düşün kuzum ayrıca kim kaynanasıyla çok iyi gecinir ki dün biz aradık kaynanamı napiosn demeden marifetmiş gnbi ogluma yelek aldım dedi bnde oğluna mi dedim sonra yani senin bebeğine dedi Hmm dedim ip aldım babaannen yelek örcek dedi bende saolsun eşimin babaannesi 80 yaşında ama masallah kaynanadan marifetli sonra laf sokçak ya sen naptin dedi bende ogluma tulum ordum yelek ordum bide patik orerim dedim yapıyorum yani boş durmuyom dedi Hmm iyi yap ogluma ver bakiyum dedi sonra düşün yani
Allah sabir versin canim sana. Bnm kaynanam iyidir arkadas gibiyiz kaynanalik yapmiyo
Açma beni bu kadar annem arasa onu bile açmam .Hala yatıyor musun deidgi de evet sanane derim ne saçma yani arasın arasın dursun çocuk musun
Canm sagolsn kaynwalidm anlaysli hc kötulugnu grmedm
canim esin biliomu bu durumu
Benden uzak Allah'a yakın olsun.
Seninki yine uzaktan telefondan arayip herseye karisiyomus canım keske benimde öyle olsa ben acmam her seferinde o telefonu tabi duymadım falan derim. Bide ayni evde yaşayıp 7 24 karismasi var sürekli onunla vakit gecirmek var bide böyle düşün tabi senin icinde zor ama en azindan bi çözüm bulabilirsin bu duruma ben çözümsüzüm
Kaynanam çok ıyıde görumcm dolduruyo pislik
Konuşmuyoruz canım kaynanamla 1 ay oldu nerdeyse konuşmayı da düşünmüyorum
Biz 2 haftada bir konusuruz o da kayınvalidem ararsa yan yanayken normaliz pek bir şeye karışmaz ama samimi de değiliz
Kayinvalidemle aram iyidir ama cok aşırı Samimi değiliz bana kesinlikle karışmaz hatta laf arasında böyle gelinlere karışan kaynannalara çok kızar sen bn kimizde geline karisacaz onun aklı fikri var der :) bize düşmez der
Kaynana deme bana fenalık geciresim geliyor hepsi aynı bunların biri birinden farklı değil iiyi olan bile bi zaman sonra belli ediyor kaynanaligini benim ki ilk başta annem gibiydi şimdi 3-4 aydır başladı kaynanaliga bide aynı evdeyiz
Canim benim kayinvalidem yok. Ben evlenmeden önce vefat etmiş. Sanada sabr diliyorum canm.
Cok fazla samimi degiliz ilk zaman her gun her gun ariyodu ben sonra tl cewap vermedim habersiz geliyodu cagiriyodu ben cikmiyodum sonra aramamaya basladi gelmemeye basladi kafam rahat oldu yanii
kiz acma sende kapiyida acma telefonuda dustaydim dersin bu ne ya esine soyle yada rahatsiz oluyorum diye
407,350 soru
12,227,396 cevap
36,834 kullanıcı