0 oy
1,455 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (266 puan) tarafından
Acil yardim bir tanidigimin babasi bu durumda ve vazgecemiyor 4 cocugu var 2 buyuk 2 kcuk kucuk olanlarin yaslari 15.13 biri kiz kiri erkek cocuklarin piskolojisi mahfaolmus durumda babda kabul ediyor essinsel oldugunu cocuklar eve giremiyor korkudan ne yapabilirler anne enngelli durumu anlamiyor bir kac kez karakola sikayette bulunulmus fakat vazgeçilmis galiba ne yapilabilir cocuklar icin bn bir yabanci olarak şikayet etsem cocukalrin basina birsey gelebilir die sikayetim dikatte alinirmi ?

26 Cevaplar

0 oy
(3,550 puan) tarafından
Kimliğini gizli tutarak şikayet edebilirsin telefonla bile. Konuya dair bilgi almayarak kimliğin sürekli olarak gizli kalır. Daha önce bende şikayet ettim. Eş cinsel lik ayrı şey pedofili ayrı. En ufacık kuşkun varsa kesinlikle aramalısın. Aramazsan vebali sana da kalır. Anne ne *** yerse yesin sen ilk basta bir insan olarak üzerine düşen görevi yapmalısın. 
(266 puan) tarafından
Okadar güzel yormlamissininz ki Allah razi olsun cok teşekkür ederim sikayet edicem
-Reklam-
0 oy
(52,049 puan) tarafından
yani escinsel olan bi insan uluorta ben escinselim diye gezmeZ heleki evli çocukluysa saklar. 

sapkinlik var demekki çocuklar tedirgin Rabbim korusun Allah kurtarsın çocukları o adamin elinden
(266 puan) tarafından
Amin kabul ediyormus  buhtlari yedigini pislil herif
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Çocuklara bukasmadikca zararı yok ha mide almıyor aynı eve girmeye dersen o ayrı devlet korumasına girebilir ler
(266 puan) tarafından
Hem mide hem korku var cocuklarin piskolojisi cok kotu durumda
0 oy
tarafından
Hadi küçük çocuklar şikayet edemediler diyelim, büyük iki çocuk ne âlemde onlar neden şikayet etmemişler? eşcinsellikten ötürü adama bir şey yapacaklarını sanmam çocuklarda isterlerse devlet korumasına alınır diye düşünüyorum
(266 puan) tarafından
Bir kac kez sikayet edilmis zaten adam duzelicem falan filan diyip skayeti geri cektirmis bildigim kadariyla onlarda herangi bir sikayette bulunamiyor cunki baba surekli evden kovuo atiyor burasi bnim evim istedigimi yaparim diyip
tarafından
Onların şikayet ettiğini nereden bilecek ki,haa eğer onlardan başka bilen yoksa şimdi siz şikayet etseniz yine aynı kapıya çıkacak
(266 puan) tarafından
Ev deki kisiler biliyor  direk evdeki cocuklardan supelenir adam adam a birsey olmazssa eve donduhunu cocukara zarar verebilir buyuk cocuklari almiyor evine
tarafından
Tamam şimdi siz şikayet etseniz yine evdeki kişilerden bilecek,yine dediğiniz gibi çocuklara zarar verecek.en iyisi çocukların gidip söylemeleri kendilerinin de devlet koruması istemeleri
(266 puan) tarafından
Dogru diyorsunuz
0 oy
(135,803 puan) tarafından
escinsel cocuga napcak o pedofilidir
(266 puan) tarafından
Olabilir

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 515 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Benceemine (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 2,666 göst.
21 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde nisasu (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 157 göst.
0 oy
12 cevap 451 göst.
29 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Funny_honest (136 puan) tarafından soruldu

412,274 soru

12,410,811 cevap

44,831 kullanıcı

Kategoriler

...