Kızlar merhaba biz eşim ile evleneli 5 yıl oldu bir oğlumuz var çok şükür. Hemen konuya giricem eşim 4 kardeş iki erkek iki kız neyse eşim aile apartmanında oturmak istemedi aile apartmanın üst katını eşim yaptırmış bekarken geçinrmeyiz mutlu olamayız birde mahelle arası diye ev aldı Nişanlıyken banada danışıp benimde çok beğendiğim bir evdi Allah razı olsun eşimden ama borca girdik 10 senelik - 6 senesi bitti çok şükür borcumuzun.aile apartmanı 3 katlı orta katta kaynımlar ve alt katta normalde kaynanam otururuyordu biz ev alınca Nişanlıyken hemen üst kata çıktı bizim ev eşyamızı ve bir kaç borcumuzu üstlendiği için kesinlikle kiramızı vermiyor hep bir bahanesi var eşim ailenin en iyi niyetli si herkesin elimden tutmuş yardım etmiş kaynım batmış yardım etmiş yengesi me market alışverişleri yapmış vs diyeceksiniz belki öncesi sizi ilgilendirmez ama ilgilendiriyor işte. Kaynanım varı yoğu kaynım onu çok seviyor bağırıp çağırır anasına yine o değerli eşim iyi niyetli olduğu için sevilmez eşim 1,5 aydır çalışmıyor bu savaşlardan dolayı çalıştığı sektör ara verdi hiç kimse bir şeye ihtiyacınız var mı demedi kaynanam şuan memlekette bir iki bişeyler gönderdi sağolsun kaynımlar hiç bir şekilde yardımcı olmadı benim eşim onun dört çocuğuna destek olmuş elinden tutmuş eltimle yardımcı olmuş ama bize soran yok bir eksiğini var mı diye sadece kaynım bir kere sormuş eşime o kadar çok şükür eşimin maaşı yatıyor ama insan sormaz mı borcunuz var şu kadar vereyim diye kaynımın işleri düzeldi şuan baya iyi kıskanmıyorum iyi olsun ama hani eşim gibi biri haketmiyor eşim hiç bir şekilde istemiyor ondan kendi düşünmesi lazım çok şükür bugün işinin başına gitti aradılar açılmış işler gerçekten Allah kimseye muhtaç atesin ama dolaylı yolla laf vurmak istiyorum