Bundan 2 sene evvel alt katıma yeni evli çift taşındı evlenip altıma gelin geldi kadın 35li yaşlardaydılar neyse bunların bir süre sonra bebeği oldu eşime dedim aynı binada oturuyoruz gitmemiz lazım zor bela ikna ettim eşimi iki takım aldım güzelinden birde eşim kurabiye yaptırdı güzel indik hayırlı olsuna neyse aradan zaman geçti bunlar taşınacaklar o zamanlarda ben yeni hamileyim bana mesaj attı ablam ben taşınacağım hakkını helal et diye çok üzüldüm hemen indim aşşağı falan fistan taşınacaklar yorulmuşlardır diye çay yaptım karpuz kestim bişeyler bişeyler indirdim aşşağı yesinler diye kadın yerleşti yeni evine dedim kendi kendime evine gideyim hayırlı olsuna dedim evide benim iki apartman yakınımda çok yakın oturuyoruz evine hediye aldım gittim neyse sonra gel zaman git zaman ben doğum yaptım yazdı aynı yerde oturduğumuz için görüyoruz bir birimizi sokakta gördüğünde çok mahçubum sana gelemedim ah vah canım her gördüğünde aynı şeyi söylüyordu bende kendisine üzülme abla düğününe gelirsin artık dedim kadın iki hafta önce doğum yapmış yine ne aradım ne sordum bundan sonra gördüğümde selam dahi vermeyi düşünmüyorum haksızmıyım