1.5 yıldır evliyim yaşamadığım kalmadı buraya herkes gibi bir derdimi yazdım hamileydim eşim boğazımı sıktı kafama vurdu.. Eski postumu okuyan bilir eltimle konuşmuyorum evlendiğim günden beri bana sataşıyodu 10 yıllık evli diye eşimle samimiydi ama fazla yani bende rahatsız oldum şimdi kesin biri ama onlar kardeş gibidir diyebilir ama eltim eşime öpücükler kalpler atıyordu adı birol eşime biloş diye sesleniyodu çocuğunu bırakıcak bize eşime yazıyodu bırakıcam diye en sonunda çocuklarının sünnet düğünü oldu ben 8. 5 aylık hamileydim tabii hormonları biliyosunuz çağırmış eşimin eski sevgilisini neymiş çok yakın arkadaşıymış ama kız hep eşimin kalkıp fotoğrafını çekti eşim oynamaya kalktığında hemen yanına gitti ona bakıp sigara içti sonra ben kıskanıp çok ağladım dövmemek için kendimi zor tuttum eşim çok tutuyor eltimi sonra neyse teyzemi yolladım kızın yanına eşimin fotoğrafını çekmesin diye o da gitmiş eltime söylemiş eltim de kocasına kocası bana haber yollamış düğünün tadını kaçırmasın diye eşim söyledi bende kalk gidelim dedim masaya vurdu sonra babamda çok sinirlendi eşimi tuttu sonra eşimin abisi babamın üstüne atladı sonra herkes bize sandalye attı dövmeye çalıştılar eşim bu arada beni almak yerine gitti abisi yengesi onlarla dışarı abisini tutmaya çalıştı eltimin kardeşinin kocası sandalye attı bana oros... Diye bağırdı sonra ben babamla eve döndüm 10 gün kaldım sonra eşim geldi aldı ne kaynanam geldi konuşmaya ne kayınpederim ama şöyle birşey var ben marttan beri kayınvalidemin annesine bakıyorum kayınvalidemler memlekette sonra eşim bizi suçladı tabii eltimi melek olarak gördü görüşmeye devam etti baktım pislik bebeğimi görmek istiyo eşimle bebeği aşağıya kayınvalidemlerin evinr çağrıyo biloş yazıyor bir sinirlendim eşime zorla yazdırdım Merve rahatsız oluyo diye o da sana artık hiçbirşey demicem deyip eltim engellemiş ama eşim gene görsün konuşuyo ya seni engellemiş zaten eltimle çocukları bekarken eşim hep gezdirmiş park cafe şimdi eltim beni çekemiyo ben hiç unutamıyorum yaşadıklarımı düğünde olanlar babamı yere atmaları benim kavga ortasında kalmam ama eşimin onları haklı görmesi.. Eşimden bunları düşündükçe soğuyorum.. Belki çocukça görceksiniz ama kayınvalidem benimle bir tane fotoğraf bile koymuyor hep eltimle ondan nedense herkes korkuyor anlamıyorum çok tutuyorlar onu o 10 yıllık gelin ben 1.5 ama ben kayınvalidem in annesine bakıyorum.. Ben sözde eltimin dedikodusunu yapmışım kuaförde o kuaförde gene 5 dk durdum kaşlarımı aldırdım kimseyide tanımam ben demişim ki eltim eşime aşık bu evimi bastı bana dedi ki ben birola mı domalcam ben şok oldum bu nasıl insan neden eşim beni tutmuyor anlamıyorum... Ne olcak böyle eşimden soğuyorum bunları düşündükçe