0 oy
715 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Çok merak ediyorum kıskanç biri deilim ama yeni eltim olacak değişik tavırlara büründüm nasıl davranacağımi şaşırdım içim başka dişim başka davranmaya başladı bu elticilik nasıl oluyor bana bı taktik verin

41 Cevaplar

0 oy
(4,386 puan) tarafından
o duygu nasil birşey inanın hiç bilmiyorum☺
-Reklam-
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Eşim tek erkek çocuk :D eltim yoojjk
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Ben kıskanmam da onların beni kıskandığı çok belli Allah'a şükür bazen 5-6 ayda bir gorsem görüyorum o kadar 
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Valla ben asla kıskanmam ama malesef onlar kiskaniyi en tazesi mesela dün görümcem hepimizi çağırmış hepimiz ordaydik eşim bana doğum hediyesi kolye yaptırmıştı bide yıldönümünde bana yüzük almıştı ve eltim hiç görmemiş ti dün akşam girdu yan yan baktı tabi:) bugün görsen sanki dusmaniyim kinlenmis resmen Allah akıl fikir versin sen öyle bacım sen iyi ol ki Allah'ta sna iyilik versin 
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Benim eltim biriciğim iyi ki var. Nasıl göründüğüne ve tarafların karakterlerine bağlı bence. Herkes kendi hayatına bakar arada fesatlık olmazsa çok iyi bir kız kardeş edinmiş olursun ❤️
0 oy
(897 puan) tarafından
3 eltim var 2 sini hiç sevmem nefret ederim benden 5 yıl önce evlenen eltimle çok iyi anlaşıyorum abla kardeş gibiyiz. Geçen kendine gömlek almişti banada almiş çok mutlu oldum.. Bende dün bendine 2 sütyen takımı aldım o ada 2 tane aldım 
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Neden kıskanılır anlam veremiyorum kaldı ki ona elti diyorsunuz da siz de eltisiniz ona göre. Benim 3 eltim var üçünü de çok severim. Bir eltimle birlikte nişanlılık geçirdik o nişan istedi ben istemedim nişanı oldu ben de nişanlıyken nişanlına gidip güzelce onunla ilgilenip oynadım. Siz iyi olun o olmazsa da mesafe koyarsınız. Daha başlamadan kendinizi eltinize sırf elti diye bilenmeyin.
0 oy
(134,831 puan) tarafından
suanlik eltim yok
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Ne saçma şey. Kapınız ayrı keseniz ayrı. Ne işiniz var birbirinizle. Ben eltimle abla kardeş gibiyim. 
0 oy
tarafından
Eltim yok ama olsa da kıskanmam
0 oy
tarafından
Bilmiyorum elttim yok benim 7 8 sene de olmayacak ben herkesle iyi anlaşan bir insan ım onunlada anlaşırım diye düşünüyorum 
0 oy
(752 puan) tarafından
Ben   normalde çok kıskanç biriyim yani kıskanç dediysem eşimi herkesten kıskanırım diye düşünce olurdu psikolojik mi bilmiyom  kuzenlerinden herkesten kıskanırım heralde diyordum sonra İlk zamanlar daha nisanlanmadan önce  eltim  benden daha mi güzel genç mi diye hep urkerdim kiskanirdim daha eltim olmadan ama şimdi evlendim  bı tanecik eltim var abla yarım benden büyük ama çok güzel hiç de korktuğum gibi kiskanmadim aksine coks everim sohbetini muhabbetini  benden küçük olsa belki anlaşamazdim bilmiyom ben olgun seviyorum ne konsutugunu bilen biri olacak benden küçük benimle inatlasan bir eltim olsaydı  çocuk düşünceli napardim bilmiyorum Allah'tan büyük benden  rabbim gönlüme göre vermiş eltimi Allah'ıma bin şükür ❤️ :))
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Bir eltim var benden 3 sene önce evlendi. Biz nisanliyken kaynanam sürekli beni övermiş. Eltim de bana çok gıcık olurmuş sonra evlendim beni tanıdı ve önyargılı davrandığını itiraf etti. Onun hayatında benim ozendigim şeyler var,benim hayatımda onun özendigi şeyler var ama kesinlikle kıskanmıyorum masallah diyorum allah daha çok iyi etsin diyorum. Görünüşe göre oda beni kiskanmiyor içini bilemem tabi. Çok haksızlıklar gördüm, çok kullanıldığımı hissettim ama bir kere bile küsmedim trip atmadım sadece mesafemi iyi ayarlıyorum artık herkese karşı. Çok yüz göz olma ama iyi bir arkadaş olmaya çalış canım.
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Valla ben kimseyi kıskanmam onlar beni kiskaniyo bol bol eltim var ama 5 para etmezler takmıyorum kafaya 7 8 tane var eltim 
0 oy
(979 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişir ben kıskanmam umrumda dgl ama. Benim eltiler beni cekemiyorlar hissediyorum Yani ..sen kndini bilsen bile karşıdaki insan olmadktan snra agznla kuş tutsan yine bos
0 oy
tarafından
Benim eltim ablam ❤️ asla kıskanmıyorum
0 oy
(393 puan) tarafından
Eltim yok ama 4 görümce var hepsi de 4 eltiden fazlası maşallah 
0 oy
(474 puan) tarafından
Tabi ki hayıırr:)) Allah benden çok eltime versin o benim büyüğüm evlenirken çok iyiliğini gördüm güleryüzü cömertliği falan yani ne diyeyim kız kardeşim ablam gibi rabbim en güzellerini nasip etsin ona. Kayınpederim bize yardım edecek olsa biz onlara ver deriz onlara verecek olsa aynı şekilde bizim için derler. İş güçten de çok sakınmıştır beni köy işine bulaştırmak istemez siz gençsiniz tatile gidin gezin der. O öyle olunca benim daha çok yapasım yardım edesim geliyor. Hani karşılıklı biraz o beni sakınınca ben de onu sakınıyorum yorulmasın istiyorum. 

Bence sen iyilik edersen o da kayıtsız kalmaz Allah korkusu olan yapmaz zaten. İyilik eden iyilik bulur sen daha iyi biliyorsun aileyi o bilmiyor yardım edersin anlatırsın ilk sen numarasını alır ararsın emin ol zaten aileye karışmak isteyecek ve seninle iyi olunca güvendiği bir kapı gibi görecek evini. Bence bunlar çok güzel şeyler. 

İnanıyorum ki kimse ince şeylere takılmasa kusur aramasa önyargılı olmasa her şey daha güzel olur geçinmek kolaylaşır. Farklı ailelerde farklı kültürlerde yetişiyoruz köyden köye dil değişir derler. Bizim ak dediğimizi karşımızdaki kişi belki kara diye biliyordur, kusurları örterek iyi niyetle yaklaşmalı unutmamak lazım hepimiz biricik ailemizin evinden pek de bişey bilmeden heyecanla endişeyle ayrılıyoruz zamanla öğreniyoruz tanıyoruz. Allah hepimizi iyi niyetli kullarla karşılaştırsın♥️
0 oy
(2,054 puan) tarafından
Bende  şurada  bekleyeyim  benimde  yeni olacak  yarın  gidip  perde  bakacağız  ayy  inşallah  aramız  iyi  olur  ne o kıskanır  ne de  ben  ablası  gibi  görür  inşallah  aranızda 5 yaş  var  kaynanamlar etkileriyle  aynı  apartmanda  yaşıyor  yıllardır  hepsi  birbirini  kıskanıyor  inşallah  biz  öyle  olmayız 
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Kıskanmak değil de kaynanam onu bana ezdirmemek adına sürekli kıyaslıyor ona sinir oluyorum 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 444 göst.
0 oy
7 cevap 221 göst.
24 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmaaaa (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 439 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Semos (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 376 göst.
7 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ruya 6516 (142 puan) tarafından soruldu