Kızlar ben şimdiden düşünüyorum inan sizlerden de bana fikir olur hem...
Bayramda yemek olarak ne yapacaksınız. Tatlıyı dışardan mı alacaksiniz evde mi yapacaksiniz. Neler yapmayı düşünüyorsunuz. Ben gurbetteyim benim burda pek kimsem yok olurda komşu kapıyı çalarsa ne ikram edilir birşey yapsam mı yapmasam mi kararsız ım vede çok tembelim. Ev işini bile yapasim yok. napim sizce kızlar vede siz neler yapacaksınız ..
Hiç evde olmuyorum ki gelen misafire şerbet yapıyorum kalburabastı yaparım bide kaynanamla beraber baklava açarız
Kmse bayramda kapımı çalmaz ki kız millet el öptürmeye mi gelsin bi çocuklar gelir şekere
Tatlıyı dışarıdan alıyoruz yemek de sarma dolma cacık yapacam her bayram yaparım hazirda durur bi misafir falan da gelirde veririm diye.. Bizde de akraba çooook özellikle esimin akrabaalari cok onlari gezecez sonra da biz gezeriz oyle bayrami bitiririz
Ne gelenim olucak ne gidenim.. bir babamlar onlar da hergun diptipeyiz kayınpeder cici kaynanam birde eşimi tarafından amca oğlu oda belki bu kadar ahjsjdkfkfk belki tatile se gideriz belli olmaz najsjdkf
1,507,954 soru
24,613,084 cevap
364,182 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın