Şahsen ben dişil enerjimin yüksek olmasını çok seviyorum her girdiğim ortamda hemen tavırlarımla konuşmamla saçımla başımla dikkat çekerim kahkaha atmaktan çekinmem dimdik dururum kambur durup kendimi saklamaya çalışmam insanların gözünün içine uzun uzun bakarak sohbet ederim dozunda makyajımı yaparım parfümümü sıkarm kıyafet dolabının içine güzel kokular damlatırım manikür pedikür aksatmam konuşurken kibar konuşurum eşimle tartışınca uzun uzun trip mesajları atmam lafımı söyler çekilirim eşimi olur olmadık kıskanıp sorguya çekip darlamam devamlı güler yüzlü ve mutluyumdur evde süslenir püslenir dans ederim sporumu yaparım bakımımı yaparım eşimin yaptığı ufacık bişeyi bile yüceltip teşekkür ederim her işten geldiğinde canım eşim bizim için yoruldun mu sen der sarılır öperim eşimde bu cıvıl cıvıl hallerimi çok sever bu mutluluğumu gördükçe beni daha mutlu etmeye çalışır. Bunlar dışında da hem hiç gitmicek gibi sıcak davranırım hem her an gidecek gibi bir ayağım hep dışardadır beni kaybetmemeye çalışmak zorundadır. Örneğin eşim bir kariyer hedefinden bahseder ben cevap olarak derim ki senin için iyi olur tabi o zamana kadar ben belki hayatında olurum belki olmam boşanmış oluruz belki o zamana beni ilgilendirmicek senin kariyerin ama senin için iyi olur tabi derim böyle arada bir de afallatırım onu bu bi taktikdir kızlar erkekler kendilerini afallatan her an gidebileceğini hissettiren kadınlara daha çok bağlanırlar Bunların hepsi dişil enerjiyi yüksek tutmak adına bir bütün bence. siz nasılsınız bu konuda ? Bu arada bu dediklerimi daha ayrıntılı araştırıp kendinde uygulamak isteyen olursa adil yıldırımı açıp izleyebilir dişil enerji nasıl yükselir napınca erkeklerin ilgisi üstümüzden azalmaz herşeyi anlatıyor
Yanlış anlamazsan bi noktaya dikkatini çekmek isterim, eşine karşı enerjini çok takdir ettim erkekler böylesinden hoşlanır biliyorum ama aynı tavırlar dışarda yakışık almaz, Allah da sevmez bu halleri dışarda. Hatta birkaç hadisi şerif paylaşmak istiyorum.
Hersey tamam da iş hakkında sana soru soruyor sen boşanmadan bahsediyorsun ben olmasam da devam edersin vs. Saçmalığa bak adam suan senin eşin olarak soru soruyor sen gelecekte boşanırız belki diyorsun komik geldi
Hafif bi kadın gibi geliyor bana öyle davranışlar.Kocana yap tabi işe yarar ama öyle arkadaş istemem bana kalbi güzel dost lazım saçını savuran kokoş değil Ama azmin hoşuma gitti.
1,487,899 soru
24,322,526 cevap
345,363 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın