0 oy
184 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (251 puan) tarafından
Kızlar benim kızım küçükken makatini catlatti çok şükür makat catlagi geçti şimdi ben tekrar makatini çatlatır diye korkuyorum öyleki kızım kaka yaparken en ufak ikinsa kendini sıksa makatini catlatti yine doye bunalıma giriyorum makatina bakiyorum catlattimi diye yine eline muz ekmek katı birsey vermiyorum verince ikinarak yapiyor kakasi çok sert olmuyor ama hafif sert oluyor o zaman gizlenip yapıyor biraz ikinarak yapıyor o zaman ben yine makatini catlatti sanıyorum her altini almamda makatini çatlamasın diye kantoron yagi ve bepantholu karıştırıp sürüyorum hafif parmağımla içine doğru gitsin diye artık kızım altini aldırmak istemiyorum bugun sabahtan beri hiç bir işimi yapmadım ben bu huyumdan nasıl kurtulucam hatta oyleki içimden gülesim eşime yakın olasım gelmiyor kızım makatini catlatti aci çekiyor sanıyorum deliricem sanirim

2 Cevaplar

+1 oy
(94 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Bebegini ne zamana kadar kontrol edeceksin canim benim? Akli ermeye basladigi zaman bu ileride buyuk sorunlara yol acabilir. Ilerisini dusunerek kontrol et. 

Bir de poposunu surekli yaglarsan popo tembelligi olusur. Ne yedirirsen yedir mutlaka eline gunluk kuru meyvelerden ver, suyundan içir. Bagirsaklari kendi duzene girer. Onun ikinmasinin sebebi sen makatinin icini yaglarken cani aciyordur o zaman da ikiniyorsa aciyacak sanip ikiniyor da olabilir. 
(251 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(1,077 puan) tarafından
Benimde kızım makat çatlağı yasadı 3 aylık falandı sanırım sonrasında da kabızlık çok yaşadık ama artık ben saldım nereye kadar kontrol edebilirim ki. Artık büyüdü zaten eğer muz verdiysem arkasından kuru kayısı üzüm gibi şeyler de vermeye çalışıyorum kabız olmasın diye. Yanı dengelerseniz problem olmayacaktır. Kendinize bu kadar zulm etmeyin makat çatlağı bir daha olacak diye bir şey yok ki. Akışa bırakın artık bence tabi. 
(251 puan) tarafından
Doğru söylüyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 341 göst.
8 Şubat 2021 Aile kategorisinde Irmakbskrt (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,123 göst.
31 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Fatma Başoğlu (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 639 göst.
23 Ağustos 2019 Aile kategorisinde Meleĝimmm (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,059 göst.

378,252 soru

11,321,292 cevap

34,765 kullanıcı

...