+1 oy
1,245 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (849 puan) tarafından
Eşimin dün mülakata girdi ordan çıkınca eski iş yerini ziyarete gitmişler o kız orda yokmuş biraz oturup eve döndü. Akşam eşimin telefonuna bakıyordum o kızın durumlarını görmüş whatsaptan. Niye bakıyorsun hala bunun resimlerine dedim kızdım baya sil ya napiyim falan dedi. Sildim numarasını. Bugün iftar vakti yemek hazirliyom eşimi aramış dün ziyarete gelmişsiniz ben yoktum falan diyor geldim dinledim kızı ne diyor diye numaramı silmissin herhalde eşin mi kızdı diyor sonra iş muhabbeti yaptılar. Biraz önceye kadar eşime baya tavirliydim iş arkadaşlığı bu dedi sen neye alınıyorsun neyi kafana takiyon dedi. 

Kafam çok karıştı ya evli adam öyle aranır konuşulur mu ya çok samimi muhabbet ediyor bende çalıştım zamanında evli adamları bu şekilde aramadım 

27 Cevaplar

0 oy
(906 puan) tarafından
Hic calistiniz mi bilmiyorum tabi bu durum bazilarina ters gelebilir, bende 1t yil calistim , is arkadaslarimi arar sorarim, evli bekar ayrimi yapmam, is yemekleri okur is cikisi heo birlikte yemek yeriz ama asla aklima birisine yan bakmak yada birisinin bunubsuistimal etmesi gibi bir durum gelmedi.Tabi bu kisisel canim ben yasamadim diye sizde yasamayacaksiniz anlamina gelmez.Karsindaki kisiyi tanimiyorsun sonucta rahatsiz olmak gamamen kisisel
(849 puan) tarafından
Benim eşimi biliyorum ona güvenirim onun başkalarıyla konuşmasını da bilirim. Evet önceden çalıştım evli insanlarla da bekarlar ile de çalıştım. Evli müdürüme telefon da ettim soru sordum ama numaramı silmissin karın mi kızdı diye bir cesareti bulamam kendimde. Ne münasebet ki bu cümleyi kuruyor ? O onun karısı birlikte konuşur karar verirler. Sen dış kapının mandalısın. Eşimle konuşamaz böyle
(906 puan) tarafından
Evet ya bak o kismini kacirmisim , sen soyleyince gekrar okudum, bende evli arkadaslarimin cogunun esini tanimazdim ama numaramimi silmis varmi yokmu hic anlamazdim dikkatde etmezdim guzelim, birde saygisizlik evet, her zaman eslerine karsi saygili oldum agzima alip esinmi kizdi muhabbeti tuhaf gercekten
-Reklam-
0 oy
(8,122 puan) tarafından
Böyle iş arkadaşlığı olmaz canım. 
0 oy
(554 puan) tarafından
Eşimin işi gereği iş yerinde kızlarla muhattap olmak zorunda ki olsun da ne olacak iş arkadasi sonuçta. İşle ilgili bir şey olur arayabilir eşimi ama yok gelmissiniz yoktum falan bu muhabbetler bence doğru değil
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Ben elin evli adamını arayıp konuşmuyorsam eşimde konuşamaz 
0 oy
tarafından
Çok saçma ya bu devirde 
0 oy
(158 puan) tarafından
ikimizin de iş arkadaşları arar konuşuruz.tabikide kızdan önceden supeleniyorsan başka.universiteden iki arkadaşım erkek hayla samiyiz hayla görüşürüm düğünüme gelemediler ev hediyemi yolladılar.eski iş yerimdeki mudurumle hayla konusuruz
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Eşimin kadın müşterisi çok ama hiç biri kayıtlı değildir üstelik eşimin numarası sosyal medya hesabında açık hiç birini takmıyorum eşim ne yapacağını nasıl konuşacağını bilen biri Güveniyorum :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 594 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde clk38 (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 429 göst.
0 oy
29 cevap 1,178 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (1,207 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 879 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Guldennur (11 puan) tarafından soruldu