Eskisi gibi değil sanki öyle üzülüyorum ki...Eşim il dışına çıkmıştı dün geldi daha.Evime geldim bende.4 gece annemlerde kalmıştım.Gitmeden önce ablama demiş gelmeseler kardeşin gidip kalsa yanlarında.Oyle üzüldüm ki...Ablam söyledi oradayken tartıştık annem kıyıda köşede eskimiş giyilmeyen kıyafet eşya biriktiriyor kardeşlerimin eskileri vardı onları ayikladim kendileri at dedi herşeyi sordum yardım edeyim diyorum annem inatla yapmıyor lazım olur diye diye.Bunlar dahayeni diyor hep delik deşik olan bile çıkıyor aradan.O sırada iyi kizdi ablamda söyledi zaten gelmenizi istemiyordu bana böyle dedi falan.Ayda bir gittigimde bile böyle değildi daha sık gitmeye başladığımdan beri fark ediyorum soğuktu biraz.Daha geçen yaz 1 gece kalsam bugünde kal ne var derdi 1 gün nedir ki derdi.Ama bu sefer hadi tamam iş yapma sen hazırlan çık dedi kaç defason gün .Dedim merak etme zaten gideceğim kardeslerim için banyoyu lavaboyu temizleyip çıkacağım odayı temizleyeyim.
2 yaşında oğlum var o evi dağıtıyor diye kızıyor.Sonrada torun torun getir görelim der ama kalmamak gerekiyormuş demek ki artık .Çok üzgünüm..Eşim gelene kadar kaldım orda.Evime geldim içim buruktu evimi çok özledim orda demek ki evlenip gidince böyle artık o ev senin evin olmuyormuş...Bir daha da karışmam ki düzenleri olsun daha temiz otursunlar diyorum hep ama bosunaymis .Detay temizlik yapamıyor yaşı olmuş 59 detaya da takılmaz içim el vermiyor bende yapmak istiyorum ama özellikle hala atmadığı çul çaputlardan ev kalabaliklasiyor bosunaymis herşey anladim