0 oy
102 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (119 puan) tarafından
3 aylik hamileyim ve sanirim kanal tedevisi yapilacak nasil oluyor bilenleriniz varmi acaba 

7 Cevaplar

0 oy
(1,168 puan) tarafından
Ben hamilelikte implant yaptım şuan 29 haftayım bayramdan sorna dış takılacak doktorun la konuş kullanılmaması gerekn bir ilaç kaç ilac var onları imzalı kağıtla sana verecek o şekilde tedavi olunabiliyor ben hiç bir sorun yaşamadım o konuda ama senin gebelik daha erken mis bana 6 aydan sonra izin verdi doktorum 
(119 puan) tarafından
Implant nasil canim agrili oluyormu benim bi tanede 2 yasinda cocugum var bide hamileyim zorlanirmiyim agrilimi cok
(1,168 puan) tarafından
İmplant yapılan dış tedavilerinde en zorlu olanı on çene kemiğimi kırıp vida yerleştirildi daha sonra matkapla delip implant başlığı takıldı senin ki daha hafif çok ağrılı değil ben daha önce de bir kaç kez kanal tedavisi yaptım çok zirlanmaszsinama eğer tedaviye başlamaz san ilerde daha büyük sorunlar olur
-Reklam-
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Yok yapılmaz gebelikte zararlı zaten doktor da yapmaz. 
(119 puan) tarafından
Kadin dogum doktorum yapilabilir dedi
0 oy
(4,877 puan) tarafından
Sana kanal tedavisi yapılması için özel olarak eczaneden dişinize uyuşması için anestezi almalsnz
0 oy
(261 puan) tarafından
Vlla cnm bn 4 aylık hanileyim doktordan izin aldım gittim diş hastanesine doktor yapamam dedi uyuşturmam gereken ilacı vuramam bebeğe çok zararlı dedi ya erken doğum olur ya düşük ya organları oluşmaz dedi yapmadı 
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Ay cok uzun suruyo ya 
0 oy
(135,811 puan) tarafından
discileri hic sevmiyorum
(119 puan) tarafından
Bende sevmiyorum ya o yuzden son raddeye geldim artik gerisi Allah kerim
0 oy
(45,019 puan) tarafından
İlk ucda yapmiyolar birşey diye biliyom ben yaptırdım ama 6 ayliktim kadın d.izni ile yaptırdım birde
(119 puan) tarafından
Benim doktorum 3 ay gec vakit degil yapabilirsin dedi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 208 göst.
27 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedaades (119 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 77 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ocakk (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 313 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,323 soru

12,412,105 cevap

44,895 kullanıcı