Selamün aleyküm kızlar bilirsiniz belki pazartesi doğum yaptım şükür herşey yolundaydı . Dün kontrol için hastaneye getirdik idrarında hafif turunculuk görmüştüm onu söyledim herşeye rağmen kan aldılar ve kanında yüksek oranda enfeksiyon çıkması sonucu ile yoğun bakıma alındı antibiyotik tedavisi başlandı . Sınırda sarilik da görüldüğünü söylediler . Dünden beridir hastanedeyiz sadece emzirmek için yoğun bakıma iniriyorum . Onu o sekilde görmek bile çok zor ama güçlü olmaya çalışıyorum biliyorum Rabbim yardım edicek inşallah. Doğumdan sonra hemen bu sekilde bir şeyle karşılaşmak inanın çok zor yanimfa kimsenin olmaması daha zor .. :(
2 yaşında oğlum var Allah razı olsun eşim onunla ilgileniuor evde 1 hafta kadar nasıl olucak ne yapacağız bilmiyorum onu da çok özlüyorum :(
Lütfen kızlar dua edince bizi de unutmayın bayrama inşallah evimizde oluruz sağlıklı bir şekilde . Allah kimseyi darda zorda kimsesiz bırakmasin inanın çok zor . Sütüm etkilenmesin diye morelimi yüksek tutmaya çalışıyorum biliyorum derdi veren Allah dermanınıda en güzel şekilde vericek ..
Sizden ricam bu duayı olurmusunuz bir veya iki kere
Miran bebek adına ...
Allahümme rabbi’n-nasi ezhibi’lbe’se işfi. Ente’ş-şafi. La şifae illa şifaüke. Şifaen la yüğadiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşi leke ila salatin..
Rabbim kabul etsin inşallah... Allah razı olsun şimdiden ♥️♥️