Kızlar geçen gün buraya yazmıştım. Eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım bayramda gitmek istemiyorum diye. kısaca bahsetmek gerekirse geçen sene eşimle çok büyük sıkıntılarımız oldu hep oğullarını savundular hiç arkamda durmadılar en son çıktım annemin evime gittim 6 ay kaldım bir kez olsun aramadılar. Eşimin çabalarıyla döndüm. Eşim kendisi de ben gittikten sonra aralarında bişey geçmiş 1 senedir küs zaten. Bayramda gideceğim barışacağım diyordu. Ben buraya yazmıştım kızlar ya bana da gidelim derse ısrar ederse ne yapacağım diye. Sizde gitmek istemiyorsan gitme, zorlayamaz, bi kere dersini vermişsin cesaret edemez demiştiniz. Dün bana “bayramda babamlara beraber gidiyoruz haberin olsun” dedi. Emrivaki bi şekilde. Bende gitmek istemiyorum ısrar etme yaşananları biliyorsun dedim. Sonra böyle celallendi kızlar ben o eve yalnız gitmem sende geleceksin yoksa yemin ediyorum senden boşanırım dedi. Bu boşanma yeminlerinden bıktım artık. Tiksindim. Neyse baya tartıştık bağırış çağırış. Neler söyledim neler ama anlayacak kapasite yok. Bana onları savundu durdu. Bir kez olsun beni kolladığını, arkamda durduğunu görmedim zaten. Asla güvenmiyorum artık. Bende boşanırsan boşan dedim. Sen görürsün diye tehdit ediyordu hala. Anneme anlattım çok kızdı çok üzüldü. Söylemenin de bi adabı olur dedi onun o zorbalığıyla gidecek insan da gitmez dedi. Bayram günü yine bi sıkıntı çıkarırsa pılımı pırtımı toplayıp annemin evine gideceğim ve bu iş bu sefer kesin bitecek. Çok kırgınım. Yine çok kolay gözden çıkarıldım. Çok kıymetsiz hissediyorum. Bişeyler söyleyin kızlar..
Hiç siyasetli değilsin canım durduk yere niye inatlaştın ki tamam deyip sonra bir bahane uydurup gitmezdin ne gerek vardı bukadar kavgaya gürültülü kendini yipratmayi değmez beş kuruşluk insanlar için kavga etmişsin kocanla birbirinizin kalbini kırmıssiniz boş yere .Canım evliliğin 1 ci kuralı erkekler inatlasmiyacaksin tamam deyip kendi bildiği okuyacaksın tamam deyip gideceğiniz gün hasta numarası yapıp gitmeyebilirdin sanada bir dili olmazdı. Hem seninle ilgilerdi oda gitmezdi. Bir pire için yorgan yakılmaz canım aranızı düzeltebiliyorsan düzelt bunun için boşanılmaz başkaları için hayatınızı maffetediyorsunuz farkındamisiniz olan size oluyor
1,489,714 soru
24,347,784 cevap
346,342 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın