+1 oy
962 göst.
Aile kategorisinde (3,234 puan) tarafından
Of kızlar eşimin sadece bayramda bir gün izni var arefe öğlen sonu başlayıp birinci bayram günü gecesi 12 de işte olması lazım bizde napsak gitsekmi diye düşünüyorduk ben eşimle aynı köylüyum . İşte tamam gidelim dedik eşim ne dese beğenirsiniz gideriz köye ama sen annengili göremezsin nasıl yani dedim ee bı gün Luk gidicez o da bizimkilerde kalırız sen annengile ne ara gitmeyi düşünüyorsun dedi bende tamam madem bayram kahvaltısını ettikmi kalkarız bizimkilere geçeriz sonrada yola düşeriz dedim hayır ya annem izin vermez demesinin kafam attı tamam bu bayram gitmeyelim hafta izninde gidelim sende annengili görmüş olursun hem diyor bu ne demek ben malmiyim Allah aşkına onun ailesini gorucem ama vakit az olduğu için kendi ailemi goremiycemisim çok az gorucekmisim ben de baya bağırdım işte siz beni mal niyetine aldınız diye hala ben sana kötü bişey demedim ki ne var bunda diyor ve şuan küsüz

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizimkide kendi gelmicekmis aileme çok fena kavga ettik tamam babamı sevmiyo  ama saygı göstermek zorunda beni yanlız yolluyo sen git kendin diyo tamam dedim bende annene gelmicem dedim benim annemin ne suçu var bilmiyom sonra diyoki iki dakka durup geliriz diyo bende hiç gelme zaten bende senin annene gitmicem dedim
-Reklam-
0 oy
(6,049 puan) tarafından
Kendi ananı görmeyeceksen gitme saçma sapan. Ne demek ya bayram bu 2 anneyede vakit ayıracak birinde kahvaltı edilir diğerinde öğlen çayı içilir ayıp ayıp 
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Madem öyle beni annemlere bırak dönüşte alırsın sen anneni ben annemi göreyim deseydin  bizde ayrım yok diyemem ama eşim durmaz annesinde zaten önce gider 2 saat oturur sonra bizimkilerde geçirirdik şimdi tamamen annemle yaşıyoruz hamilelik bebek :)
0 oy
tarafından
Tamam ben kendi anneme gideyim sen kendi annene git de bakalım ne diyecek 
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Bence herkes kendi annesine gitsin
0 oy
tarafından
İş çıkışı gidip annengilde kalıp kahvaltıyı yapıp kaynana geçseniz olmuyormudu canm 
0 oy
(807 puan) tarafından
Madem öyle ikisine de gitmiyorum de restini çek. Onunki anne seninki bostan korkuluğu mu
0 oy
tarafından
Tamamen bencillik. Bu zihniyetle asla bir yere gitmem..ya da giderim herkes kendi anasina gider aksam bulusur eve doneriz. Nefret ediyorum su zihniyetten.
0 oy
tarafından
bence tartisma sozkonusu olmasaydi ailesiyle vakit geçirdikten snra kendi anneme gidelim derdim herkesin icinde bisey diyemezdi
0 oy
(122,627 puan) tarafından
bazi erkekler boyle iste onu doguran basks sen toprakdanni ciktin
0 oy
(3,097 puan) tarafından
O zaman herkes kendi ailesine gitsin. Eve dönerken de sizi alsın. Yada onun ailesine gidin eve dönerken de seni ailene bırakıp yalnız dönsün. Sende ailenle kal. Bi sürü çözüm yolu var. Bu kadar yokuşa sümesine gerek yok bence. 
0 oy
(1,556 puan) tarafından
Senin koca ne bencil öyle 
0 oy
(630 puan) tarafından
Bencillik, onun ki ana da seninki değil mi, bayram onlara var da sizinkilere yok mu. Madem öyle herkes kendi anasıyla bayramlaşsın. Onun anasından izin almak da neymiş.  Valla böyle okudukça sinir oluyorum nasıl hayatlar nasıl adamlar nasıl aileri var cidden sinir .  .  . 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 318 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 417 göst.
29 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Buket Baykal (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 2,311 göst.