Bu postu acabilecegim hic aklima gelmezdi en buyuk korkumdu bu tuvalet egitimi hatta bununla ilgili acilan postlara bile girip bakamiyordum daha cok uzuluyordum cunku. Ama Rabbim bizede nasip etti cok sukur. bu arada ilk denememde basarili olamadim ben bu benim 5.baslayip birakmamdi resmen sonunda oldu.
15 gun ugrasip bir kere bile cisini yaptiramadigimi bilirim ben onceki denemlerde.
bu sefer 2 gün her gidisimde yanimda goturdum beni izlettim nasil yaotigini ogrensin diye sonra bi anda kendi de yapti bende o ilk cisi bekliyordum zaten cunku devaminin gelecegini biliyordum hemen alkisss bravoo falan dedim kendide sevindi oylece her gotirdugumde yapar oldu ondan 2 gun sonrada kendi soyler oldu ciş diye bide kakadan korkuyordum ona alisamaz diye onda da bi sorun olmadi bin sukür.
size tavsiyem su cocugunuz hazir degilse 20 gunde ugrassaniz ögrenemez sadece ikinizede eziyet olur ama eger bebeginiz hazirsa 4 gunde bile ogrenrsiniz dogru zamani bekleyin benim gibi stres yapmayin herkese basarilar not kizim 2 ay sonra 3 yasina girecek..