0 oy
245 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (242 puan) tarafından
Yaaani kizlar balkonum ve full güneş gören terasim var ama gel gelelim ben cicek sebze falan yetiştirmeyi bilmiyorum ve hiç öyle alışkanlığım da yok ama çok heves ettim denicem sizce en rahat ne yetiştirilir bakımı kolay olan fide alıp hemen dikicem hepsinden bi kac tane  :))

6 Cevaplar

0 oy
(1,877 puan) tarafından
Biber dikebilirsin canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy benimde koca çok hevesli salonum çiçekle dolu hep yavruları gibi bakıyor eşimden dolayi bana heves gelmiyor ki ilgileneyim bugünde kalkmış diyor sebze ekecem benimde güneş görüyor evim balkonum komple bakalım yapacak o da bir şey ama balkon hep toprak olscak ya
(242 puan) tarafından
Valla öylede kirleniyor böylede dedim bari gözüm gönlüm açılır bide bazı balkonlara görüyorum ayy cok özeniyorum
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Benimde küçük balkonum var cnm tohum verdi teyze marol maydanoz tohumu uzun ince saksının yarısına toprak köy sonra tohumu serp üstüne yine toprak dök dedi kaç gündür yaptım bakalım tutacak mı yap cnm güzel oluyor çiçek biber domates internet tende bak dediğin gibi kolay bence hepside 
0 oy
tarafından
beni anlattin 3n son bir saksiya maydaniz ejtim onu bile veceremedim. bu gun baktim iki ufak filizcik vermis :) 
0 oy
(187,518 puan) tarafından
bende hic anlamam
0 oy
tarafından
Domates turşuluk cinbiberi yeşil kıl biber maydonoz( ama vakti geçti sonbaharda tohumu atman lazımdı) çilek bunları kolay yetiştirebilirsin kuzum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 358 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 939 göst.
8 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde nhnmtn (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
12 saat önce Diğer kategorisinde Emine S (39,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 302 göst.