Kizlar ilk defa aileme hayir diyebildim annemler beni her konuda çok bunaltiyordu ,bahçeye gitmedim kizlarimi gezmeye götürdum avnye.. ablam msj atıyor imali bisekilde hı ne ara gidiverdiniz mjsima cvpvermiyor fln kızım zipzipa gidelimmi dedi yazdım ha ezgi avm mi gidelim dio sanki dio bende neyi sorguluyorum abla kızım mutlu oldu gezdi dedim.
Bugün babaların bahcesinde yine bulusacaktik onkeree aradilar çünkü neyse gttim enufak şeyimi elestiiryolarr özellikle ablam örnek veriyorum mesela su çok pahalı heryerde geçende surda pahalıydı dedim ablam hemen sert bı şekilde orası il burası ilçe niye yuvarliyorsun lafı diyor ,bendeabla ne alaka genel olarak 1tl ye su kalmadı pahalı heryerde onu demek istedim diyorum
ablamgil geç kaldım diyp duruyor ozmn bahçe evinden erken çık ,neyse bulaşık var baya ben yıkarım git ozmn dedm bende büyük kızım ayakta küçük kızım uyuyor arkamdan konuşuyor ablam, duyuverdim bebesi uyuyo şimdi bile yapivereym demio bulaşığı die atarlaniyor dedim ne Dion sen geç kaldıysan git sana zorla yaptıran yok dedim kusura bakma ezgi sen bı bk halledemezsn yapamazsn dedi sesimi kestim ..
..artık annemde ablam orayı yaptı die ,sende etrafı topla evi süpür dedi iki bebeyle canım çıkıyor evi süpürüp sildim .