0 oy
661 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,531 puan) tarafından

Kizlar ilk defa aileme hayir diyebildim annemler beni her konuda çok bunaltiyordu ,bahçeye gitmedim kizlarimi gezmeye götürdum avnye.. ablam msj atıyor imali bisekilde hı ne ara gidiverdiniz mjsima cvpvermiyor fln kızım zipzipa gidelimmi dedi yazdım ha ezgi avm mi gidelim dio sanki dio bende neyi sorguluyorum abla kızım mutlu oldu gezdi dedim. 

Bugün babaların bahcesinde yine bulusacaktik onkeree aradilar çünkü neyse gttim enufak şeyimi elestiiryolarr özellikle ablam örnek veriyorum mesela su çok pahalı heryerde geçende surda pahalıydı dedim ablam hemen sert bı şekilde orası il burası ilçe niye yuvarliyorsun lafı diyor ,bendeabla ne alaka  genel olarak 1tl ye su kalmadı pahalı heryerde onu demek istedim diyorum   
   ablamgil geç kaldım diyp duruyor ozmn bahçe evinden erken çık ,neyse bulaşık var baya ben yıkarım git ozmn dedm bende büyük kızım ayakta küçük kızım uyuyor             arkamdan konuşuyor ablam, duyuverdim bebesi uyuyo şimdi bile yapivereym demio bulaşığı die atarlaniyor  dedim ne Dion sen geç kaldıysan git sana zorla yaptıran yok dedim kusura bakma ezgi sen bı bk halledemezsn yapamazsn dedi sesimi kestim ..
     ..artık annemde ablam orayı yaptı die ,sende etrafı topla evi süpür dedi iki bebeyle canım çıkıyor evi süpürüp sildim . 

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok karışık çok uzun yarıya kadar okudum ama hıcbırsey anlayamadım kım ne demıs nolmus
(2,531 puan) tarafından
Ama okadar nokta da koydum olaylar anlaşılıyor ama tavrı dediği şeyler :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vallahi mesafeni koy uzak dur derim yani bunu yapan öz anne abla çok üzücü bir durum 
tarafından
Vallahi sen evlat gibi evlatsın ama annenin böyle davranması çok yanlış
(2,531 puan) tarafından
Annem gel dese giderim ablam bı laf dese fesatlık yaratmam aile içinde ama hissedyrm annem ablam bana karşı bı kaç fesat hareketleri oluyor işte evlat hib evlat olmuyorum annem bana hakaret edince bende kvga edince hayırsız evlat olmaz olsunmus ;(
tarafından
İçleri düşünceleri kötü
(2,265 puan) tarafından
Yerinde olsam bir süre ne konuşur ne görüşürüm seni kullanıyorlar hemde aşagılayarak
(2,531 puan) tarafından
:((((( anneme diyorum ki çocuklar babanesini pek sevmiyor bir hafta idare ette rapor alqcam çiş eğitimi için diyorum tersine tersine konuşuyor wlla kullanıyor para işi olunca yavrum yavrum bu ay 2 kez 400 çektirdim tmm 400 bişey değil ama ordan 400 diğer yerden 200 100 biyerden toparlanamyrz bı turlu kendime almam gerekebleri alsam wlla 3 bin 5bin harcarim kızlarıma da aynı şekilde öyle daha eve yaotiracaklwrm va rdolap su bu .. ablama cvp vernixen arasa bile zaten bı abla gibi degl anladım bunu ne guzl sohbet olur bı lafta sinirlenir hemen bahane bulur sozume evet asagiliyolr Allah aşkına bulaşık yıkamanın sofra hazırlanan neresini bilemcm onların istediği hibi yapmak zorundamym
0 oy
tarafından
Yorum yapcam ama hiç birşey anlamadım o kadar karışık yazmissinki bahçe kimin AVM'ye kim gitti ablan senin kızını mi götürmedi durumu daha iyi diye yapiyorsa bunları arana mesafe koy 
(2,531 puan) tarafından
Tekrar düzenledim okurmsnz bahçe evi babamın evi bizde gidiyoruz orda toplanıyoruz .. avmye biz gittik eşim çocuklar fln ablamlarla da Ogün gorusmedim çünkü annem uykuları geldi gidin eve hura kabalaik oldu corbalarida yok gidin sonra gelin deyip durdu ( eşimde annen sonra gelmeyeceğini biliyor dedi) ve sonra da yine aynısını yapacak diye gidesim gelmedi AVM bastık gttik yağmurda çokta iyi oldu ablamda nolacak dio akıl yok dio snra çocuk istedi diyorum ne yani coccuk mu AVM dedi diyor hayır zipizip dedi dedim hı yazmış .. anlamların durumu iyi bı havalar olmuş herşeyimi eleştiriyor biseyi halledemezsn sen diyor iki kötü bulaşığı neresini halledeneyim Allah aşkına ben bulaşık yikayiimi bile elestirrler iş yapisimi hep onlar mukemll konuşmamı bile mesela çıkla yeme ekmekle ye derim gülerler düzeltirler Allah aşkına annemlerin yanında rahat olamacksm nerde olurum bana birde öğüt veriyor baskasinn yanında da deme die abartsiz adım başı elestiriyolar herseylermk
tarafından
Kuzum kusura bakma belki ağır olacak ama ablan düpedüz sonra görme olmuş takma arana mesafe koy
(2,531 puan) tarafından
Yok cnm niye kizayim 425 binlik araba aldılar değişik tavırlar binsoyledgimi dinlenemeler wlla bende nerde ne konusiqlcag i bilirim herkes kibarliktan kirialcaksin der bunun adı ne biliyormsnuz ailenizde olsa çok kibar anlayışlı elestrmezseniz sizden kötüsü yok birazda ailenize karşı havalı takilmazsabiz saf goruyolar ben safmisin
0 oy
(849 puan) tarafından
Okuyamadım hepsini tam anlayamadım ama şöyle diyim abla da olsa anne de olsa gerektiğinde mesafe koymak iyidir, mesafe demek sevmeyeceksin saymacaksın demek değil..sonuçta sizde çocuk değilsiniz yetişkin bir annesiniz.. 
(2,531 puan) tarafından
Öyle gerçekten ablamlar.cok takıntılı annemle bende olduğu kadar derim ha bu demek değil ki iş yapamyo bilmiyor değilim napiyolar biliyor musunuz bı sofra hazirlicam ya bahçe de veya bı bulaşık öyle mi yapılır o tabağa mi konulur yerini sormasana bende napyrn çocuklarımla ilgilenip bı çöpe ksrismiyorm ablamda bugün laf yaptı ama böyle olunca sogutuyolar gerçekten mesafe iyi ama yapışıyolar bana kendisi canı cekemyince ablam bahane buluyor bende şunun gücünü uzmeyim tavır yapıp diyorum ki sevmem öyle şeyi tavır yapan yine ablamlar oluyor şaka hibi .. düzenledim yazımi
(849 puan) tarafından
Evet tekrar okudum, anladım..bu noktada şöyle söyliyim bu durum sizinle alakalı değil ablanızın kendi içinde aşamadığı bazı şeyler var ve bunu bazı insanları küçümseyerek bastırıyor ya da kendini tatmin ediyor diyelim..siz kendinizi sakın kötü hissetmeyin..şimdi okuduktan sonra da cevabım yine mesafenizi koyun..çocukları öne sürebilirsiniz, rahatsızım diyebilirsiniz..ama dediğim gibi ablanızın kendiyle alakalı sıkıntıları var, tahminim mutlu da değil hayatından..
(2,531 puan) tarafından
Ben çok üzüldüm ve kendini çok kötü hissettim özgüvenin yerle bir oldu kötü işe yaramaz biri gibi hissettim şimdi uzun yerleride kisalttim tekrar düzenledim .. blmiyorum ben ablamla güzel sohbet edemiceksem sert bı dille değil işyerinde bile böyle konuşsam güzelce cvpverirler su pahalı desem genellesem ablam gibi tepki veren çok çok nadir bide ablam yani ne var genelledysem marketleri tek tek sayimmi surda bukadar diye .. ben bulaşık yıkayan bahane iş yapsam bahane ablam ile annemin yaptığı işi çok mu begenyrm benim yaotiigm tarzda yapmiyolsr ama hissettirmeyip kalp kirmiyoruk demekki kiricam dmi kirsamda ezgiye iyilik yaranmaz nankör diyolar .. ablam sürekli yanındaki doktorla kavga ettim arkadslarima şunu dedim bu kız sınırlı dediler buna laf diyemeyiz dediler ...hep böyle derlermiş ( biyakin arkadaşı felaket zengin oldu kocası her istedgni alıyor 425 e araba aldı ablangilde bindegisik hareketle r /) büyük oglluyla anlasamiyor herşeyi elestiriyolar oğlunun oda ergen çok sınırlı ablam bir ağız açıyor niye niye niye böyle yaptın dke
0 oy
(14,139 puan) tarafından
Ayyy okurken ben darlandim ne o oyle ablana da mesafe koy ozaman cocuk gibi ...bazen mesafe iyidir 
(2,531 puan) tarafından
Wlla çok bunaldım çok koca kocansivilce.cikti saçımın tepe hep beyaz kocadan değil annem le ablam beyazlatti ve hala sumsuyolar hala ben ablamın her kadına bsey diyormyum her lafima ters cvp beni lafı bilmiyormuş iş yapamiyormus pozisynna sokuyolar bı iş yapsam annem hemen kızıyor bı laf desem ablam hemen cemkriiyor herşeye ama deli wlla işte ilk gün köye gttik kaynanaam görmedim bunları eşim gelince daha çok takarlar eşimde direk ise gtti çok sevindim dünde annem zorlankabalaik sonra gelin diye yolladı , bizde tekrar bahçe yerine yağmurda avmye gttik wlla iyi oldu bugünmexbur kalıp gidince bugün oldu bunlar eşim ise gitti ondan sonra oldu .. iki küçük çocuğum var eşim de haliyle anneanne teyze varken geri durmak istiyo yorgunuz çünkü ama çocukların peşinden kosmuyolar saolsun eşim kosmayincada ondan benden kötüsü yok
(14,139 puan) tarafından
Yani abla anne tamamda zaten ev is guc cocuklar yoruuo okdrini da cekemem bunlarin ustunr birz mesafe koyarim.madem olelerse
(2,531 puan) tarafından
Ben  bulaşığı yıkayana kadar bı 20 30 dk m vardı onuda çok gördü ablam ne var yikamadysqm eğer çok geç kaldıysan ezgi ablam ben geç kaldım anneme yikayiveeer de tavırlara girmeye ne gerek var . Bulaşığı yarisinda kizim uyandı . İki bebeyle dışarda da bakmiyolar ablam oturmuş rahatça yemeğini yedi ben cbeelleeerek yedim isim agir çalışıyorum bunları düşünmesi lazım hep sknti yaşıyorum ikisi ne ben hiç sknti yasatmam her gttgimde onlar çıkartır bana sknti .. bidaha gitmcen diyorm pişman oluyor. M
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Okuyun ltfen :( kimsem yok anlatacak 
0 oy
(388 puan) tarafından
canm mecbur degilsn gitmeye tavrini koy koy ki cesareti olmasn seninle ugrasmaya
(2,531 puan) tarafından
Yo daha üstüme üstüme gelirler nasıl davra acagimi bilemiyorum biraz sert çıksam sesini kesiyor kavga ediyoruz olmuyor çocukların yanında walla sacimda beyaz yuzukde sivilce eksik olmuyor herkes saçların ne çabuk beyazladi diyo :( gitmesem bahçeye niye glemedon sen zaten ben gelince gelmezsin go hı die beynimi yerler işte Ogün avm gttim bide msjla rahatsz ediyolar bı babam arıyor çorba tatlı getiriyorum bı ablam msj atıyor ... Wlla nasıl kacicam bilmyrm yaz geldi bunlar gelir durur artık
0 oy
tarafından
Ya sonuna kadar okudum da hiç anlaşılmıyor ya. 
(2,531 puan) tarafından
Wlla duzelttm güzelce y a
0 oy
tarafından
Canım boş verr. kendini ezdirme. Ya bsna şu şu davranışları yapmayı keseceksiniz. ya da siz sağ ben selamet de
(2,531 puan) tarafından
Öyle gercekten anneme diyecem niye gelmiyorsun derse kakalana kakalana bahçe de ne işim var ablam saolsun ağzını actirniyor su pahalı diyorum niye yuvarliyorsun lafı heryerde aynı mi diyor , taksi teyzenlerinmis a taksiyle biri geldi diyorum görmedin mi yuh artık diyor , bulaşık yıkamadm diye bı ton laf etti ,beceremez misim halletmezmsn çikla yeme dedim baskalarinnn yanında da böyle deme sade de diye eleştirdi Ben gayet kibar konuşan biriyim annemle r in yanında da yöre laflarını kullanym ne var bunda baskasnn yannda da kullansam ne var konuşma yapım kibar nayif zaten ..wlla öyle dicem sen bahçeye gelince çocuklar ayağa altında git git diosun bana ablam öyle laf souyo dicn
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Bir insan kendi kalitesini kendi değerini kendi belirler. Sen sustukça kendini ezdirdikce onlar bir adım daha ileriye gider. Ezmekten laf söylemekten geri kalmazlar. O yüzden annen de olsa ablan da olsa kendini de çocuklarının da ezdirme. Onun çocuğu degerliyse senin çocuğun da değerli. Herkesin çocuğu kendine. Annene gelince, bence kalbini kırma ama kırdırma da. Sende insansın, senden de bir tane var. Ablana karşı da bence mesafe koy. Haddini bilsin. Sen onun çocuğu değilsin. Yada arkadaşım değilsin sana karşı ego kassın, ezmeye çalışsın
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Ne yapacağımı nasıl savranacag.i blmyrm
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Gereksiz yere cnmi sikiyolar
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Sana şu kadar söyleyim ablanda annende olsa kendini ezdirme pasif kalma sı*an yaranir diye bir laf var 
(2,531 puan) tarafından
Aynen öyle bugün alttan aldım kavga edicektik sustum sadece yapistin bulaşığa git ozmn dedim ben yıkarım dedim kusura bakmada sen bsey yapamaSin dedi kavga edince de olmuyor anladığım sadece birazcık olumul konuşması ama umrumda değil bu saatten sonr a
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Benden tavsiye hala akillanmiyorum ama , önce kebdinize değer cerin 
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Millet dertten bıktı :(((
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Kimse yok mu...
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Neden birliktesiniz surekli
(2,531 puan) tarafından
Ablamlar bayrama die geldiler 3gunluk 3gunde görüştük malesef yarım yarında olsa annem de bebeğe bakiodu
(1,085 puan) tarafından
Sen annenlemi kaliyosun?
Valla bisiy anlamadm. Kocan bilir sen bilirsin yaninne karisiyolar neden kredi kartini rahatca cekiyolarmis anlamadm gitti
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Benim hakkımda konuşuyorlar herld zaten sana ablan da kziiyor diye değişikler
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Ben yapamadım siz bari yaoin ezdirmeyin ailenize
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Deli deliyi görünce sopasını saklamış diye bir laf vardır. Sana bu Bulasık boyle mi yıkanır dedi ablan. Cok biliyon ya sen diyip bir tabagı yere fırlatacaksın. Karısın ya sen yap diceksin bak bir destur ceke ekler. Yoksa basını alamazsın. Annemde beni cok ezmeye calısan bir kadın artık susmuyorum. Biliyor ki bir sacma lafında cata cat kavga ederim. 2 düşünüp bir konuşmaya basladı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 144 göst.
13 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 237 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde annelik hissi (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 556 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 414 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,474 puan) tarafından soruldu

411,939 soru

12,401,295 cevap

44,436 kullanıcı

Kategoriler

...